Αναβλήθηκε η δίκη για τον δρόμο του Ωραιοκάστρου

μαρω 076Μια ασθένεια της συνηγόρου ενός εκ των 26 κατηγορουμένων ήταν η αιτία να αναβληθεί τελικά η δίκη για τον δρόμο του Ωραιοκάστρου. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του κατηγορουμένου και αφού ζήτησε τα απαραίτητα έγγραφα ανέβαλε για τα τέλη Οκτωβρίου την δίκη μολονότι ο νυν αντιπεριφερειαρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γ. Τσαμασλής όπως και ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης Κ. Παπαδόπουλος κατέθεσαν αίτημα….

μαρω 076 να γίνει κανονικά η δίκη λέγοντας ότι σπιλώνεται άδικα το όνομα τους αφού υποστηρίζουν οτί αυτοί τουλάχιστον δεν έκαναν καμία παρανομία. Ανάμεσα στους κατηγορουμένους εκτός από τους δύο προαναφερθέντες είναι ο πρωην αντιπεριφερειαρχης Δ. Ψωμιάδης, οι πρωην νομαρχιακοί συύμβουλοι Γ. Λεμπετλής Ν. Πολίτης, Λ. Τζιόλας και αρκετοί υπάλληλοι της περιφερείας μεταξύ αυτών και ο υπάλληλος που εκανε την καταγγέλια κι έτσι η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης. Δύο από τους 28 συνολικά κατηγορουμένους έχουν αποβιώσει (η μία την περασμένη Παρασκευή) ενώ ένα από τα χαρακτηριστικά της δίκης είναι οτι δεν θα έχει κανέναν μάρτυρα κατηγορίας παρά μόνο υπεράσπισης.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.