Στον πυρετό των Κυριακών

 

Διχασμένος ο εμπορικός κόσμος του τόπου μας και όχι μόνο για το νομοσχέδιο λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές, οι οποίες είναι οι εξής:

2 Κυριακές πριν τα Χριστούγεννα

1 Κυριακή πριν το Πάσχα

1 Κυριακή πριν τις εκπτώσεις του Ιανουαρίου

1 Κυριακή πριν τις εκπτώσεις του Ιουλίου

1 Κυριακή πριν το 10ήμερο προσφορών του Νοεμβρίου

1 Κυριακή πριν το 10ήμερο προσφορών του Μαΐου

Το  oraiokastro24.gr  βρέθηκε εχθές στην ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης για να καταγράψει τις απόψεις των καταστηματαρχών,οι οποίες ήταν ποικίλες…

Ελάχιστοι  επιθυμούσαν την λειτουργιά και των 52 Κυριακών, αρκετοί μόνο των 7 παραπάνω αναγραφόμενων, άλλοι των 7 συν τις Κυριακές των εκθέσεων που πραγματοποιούνται στην πόλη μας και αρκετοί ήταν υπέρ στο να μην ανοίξουν καμία Κυριακή,εξηγώντας ότι έτσι ανοίγουν τον Ασκό του Αιόλου και οι 7 θα γίνουν έπειτα 17,27,37 και στο τέλος θα εργάζονται 7 ημέρες την εβδομάδα….κάτι που βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και τους εργατοϋπαλλήλους, οι οποίοι πραγματοποίησαν εχθές πορεία.

Σήμερα  ημέρα  Τετάρτη  24/7/13  και ώρα  21:15 στο ΚΑΠΗ  Παλιοκάστρου ”Παύλος Μελάς”,                                       ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου θα πραγματοποιήσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση με σκοπό να αποφασίσει αν και πόσες Κυριακές επιθυμεί να λειτουργεί η αγορά του Ωραιοκάστρου.

                                         20130715-233011.jpg

Η απόφαση αυτή θα μεταβιβαστεί στον αντιπεριφερειάρχη ο οποίος είναι ο τελικός ρυθμιστής για την λειτουργία των καταστημάτων. Την  απόφαση του  οφείλει να κοινοποιήσει σε διάστημα 3 μηνών βάση νόμου.

Μέγιστης σημασίας λοιπόν η σημερινή συγκέντρωση που αφορά ΟΛΑ τα καταστήματα του τόπου μας. Επιβάλετε η παρουσία των καταστηματαρχών για μια απόφαση που ορίζει την ζωή τους!!

Για να δούμε την προσέλευση του κόσμου σε ένα τόσο φλέγων ζήτημα…

που οφείλουν να συσπειρωθούν όλοι για το κοινό καλό, δηλαδή το καλό τους!!!!!!!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.