Ενα περίτρανο ΟΧΙ

20130725-000209.jpg

Μια παραγωγική γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε σήμερα,24/7/13,απο τον εμπορικό σύλλογο Ωραιοκάστρου,με θέμα την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.
Με ομόφωνη απόφαση,πλην μιας αρνητικής,θα παρουσιαστούν στον αντιπεριφερειάρχη η οποία είναι ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
Για τους καταστηματάρχες του Ωραιοκάστρου δεν υπάρχει κανένας λόγος να λειτουργήσουν τις Κυριακές,αντίθετος τέθηκε θέμα για να ειναι κλειστά τα καταστήματα και Δεύτερες και Τετάρτες απογεύματα.
Η μοναδική στιγμή έντασης που υπήρξε στην αίθουσα ήταν όταν ο νυν πρόεδρος του συλλόγου ενημέρωσε τα μέλη του οτι το νέο ΔΣ παρέλαβε τα βιβλία του συλλόγου ασφράγιστα απο το Πρωτοδικείο,ως προβλέπεται απο τον νόμο.Ο τέως πρόεδρος αντέδρασε,με έντονο τρόπο,οτι δεν ήταν υποχρεωμένοι να τα σφραγίσουν και αποχώρησε απο την αίθουσα.
Ο νυν πρόεδρος έκλεισε το θέμα λέγοντας οτι ο σύλλογος έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Αξία λόγου ήταν η προσέλευση του κόσμου,αν αναλογιστούμε οτι με 22 εγγεγραμμένα μέλη,το παρόν δώσανε 34!!!!!
Ευχόμαστε να αυξηθεί ο αριθμός γιατί όπως έχουμε πει και σε παλαιότερη αναρτησή μας πέντε κούκοι δεν φέρνουν την άνοιξη!!

vendo

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προς oraiokastro24
    Κ. Γεωργιάδου
    Με την αρμοδιότητα μου ως ‘ΠΡΩΗΝ’ πρόεδρου του Εμπορικού Συλλόγου θα σας παρακαλούσα όπως διορθώσετε το άρθρο σας και ενημερώσετε ορθός τον εμπορικό κόσμο αλλά και τους αναγνώστες του site σας. Θεωρώ ότι μια αντικειμενική ενημέρωση θα βοηθούσε στην στήριξη του Συλλόγου αλλά και στην προσπάθεια ενοποίησης των έμπορων του Ωραιοκάστρου υπό την αιγίδα αυτού. Γι αυτό σας ενημερώνω
    1ο δεν αποχώρισα ποτέ από την συνέλευση , απλά βγήκα από την αίθουσα πιστεύοντας ότι δεν ήταν καλό να ασχοληθώ με τα ανυπόστατα ψευδή περί νομιμοποίησης του συλλόγου λόγο μην σφραγισμένων βιβλίων ,όπως ειπώθηκε από τα χείλη του Κ. Ιακωβίδη .θα σας παρακαλούσα να αναρτήσετε την νομοθεσία που αναφέρετε ,όπου λέει ότι ο Σύλλογος δεν είναι νόμιμος εάν δεν έχει σφραγισμένα βιβλία . Ο Σύλλογος σας παραδόθηκε με έδρα και Α.Φ.Μ .
    2 Δεν αναφερθήκατε στην καταγγελία μου για μέλος του νυν Δ.Σ όπου δηλώθηκε και στην εφορευτική επιτροπή , σας ενημερώνω ότι εθελοντικά τα πρακτικό της γενικής συνέλευσης το είχε αναλάβει ο Κ. Ιακωβίδης ,σας επισυνάπτω ανάρτηση γνωστού blog της πόλης μας Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013
    Εκλογές στις 19 Ιουνίου για τον Εμπορικό Σύλλογο.
    Με την παρουσία 17 μελών έγινε η σημερινή συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου στο ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου ΄΄Ι.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ΄΄ .Μια συνέλευση η οποία στην αρχή έδειξε ότι θα είχε την τύχη των προηγουμένων αλλά στο τέλος σώθηκε με τις σημαντικές αποφάσεις που πήραν τα μέλη .Αποφασίστηκε… από το Σώμα να διεξαχθούν οι εκλογές στις 19 Ιουνίου . Σε αυτό το σημείο, μετά από απόφαση των μελών, δεν πέρασε πρόταση του Νικόπουλου για την διεξαγωγή των εκλογών τον Σεπτέμβριο. Επίσης έγινε οικονομικός απολογισμός από την διοίκηση. Στο τέλος ψηφίσαν τα μέλη για Εφορευτική Επιτροπή που αποτελείται από τους: ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΟΥ ΠΟΛΥ και αναπληρωματικό μέλος ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΤΟΥΞΙΔΗΣ. Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από τον Εμπορικό Σύλλογο αύριο ή μεθαύριο για τις εκλογές και την δήλωση υποψηφιοτήτων. στις 5/30/2013 11:12:00 μ.μ. Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013
    Εκλογές στις 19 Ιουνίου για τον Εμπορικό Σύλλογο.
    Με την παρουσία 17 μελών έγινε η σημερινή συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου στο ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου ΄΄Ι.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ΄΄ .Μια συνέλευση η οποία στην αρχή έδειξε ότι θα είχε την τύχη των προηγουμένων αλλά στο τέλος σώθηκε με τις σημαντικές αποφάσεις που πήραν τα μέλη .Αποφασίστηκε… από το Σώμα να διεξαχθούν οι εκλογές στις 19 Ιουνίου.Σε αυτό το σημείο,μετά από απόφαση των μελών, δεν πέρασε πρόταση του Νικόπουλου για την διεξαγωγή των εκλογών τον Σεπτέμβριο.Επίσης έγινε οικονομικός απολογισμός από την διοίκηση.Στο τέλος ψηφίσαν τα μέλη για Εφορευτική Επιτροπή που αποτελείται από τους: ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΟΥ ΠΟΛΥ και αναπληρωματικό μέλος ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΤΟΥΞΙΔΗΣ. Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από τον Εμπορικό Σύλλογο αύριο ή μεθαύριο για τις εκλογές και την δήλωση υποψηφιοτήτων. στις 5/30/2013 11:12:00 μ.μ.
    3 παραβλέπω την σχέση σας μέλος του Νέου Δ.Σ και θεωρώ το άρθρο σας ως προσπάθεια ενημέρωσης απλά σας επισημαίνω να είστε λίγο προσεκτική με τις αναφορές σας προς το πρόσωπο μου . Ο σκοπός του Συλλόγου είναι η ένωση και το καλό των καταστημάτων του τόπου μας . Ελπίζω να κινήστε στο ίδιο σκεπτικό και εσείς !!!!
    Με εκτίμηση Γ. Νικοπουλος

    • Κύριε Νικόπουλε,εχθές παραβρέθηκα στη έκτακτη γενική συνέλευση ως oraiokastro24 και έγραψα ένα ρεπορτάζ βάση των γεγονότων που διαδραματίστηκαν στην αίθουσα.Δεν είμαι αρμόδια να σας απαντήσω στα θέματα της νομιμότητας του συλλόγου.
      Αν πιστεύτε ότι το νέο ΔΣ λειτουργεί παράτυπα,είμαι στην διάθεσή σας να κοινοποιήσω κάθε καταγγελία σας,όπως είδη έπραξα με το παραπάνω σχολιό σας.
      Γεωργιάδου Μαρίνα

  2. Κ. Γεωργιαδου σας κοινοποιω ξανα την πρωτη παραγραφοτου σχολιου μου “Προς oraiokastro24Κ. ΓεωργιάδουΜε την αρμοδιότητα μου ως “ΠΡΩΗΝ” πρόεδρου του Εμπορικού Συλλόγου θα σας παρακαλούσα όπως διορθώσετε το άρθρο σας και ενημερώσετε ορθός τον εμπορικό κόσμο αλλά και τους αναγνώστες του site σας. Θεωρώ ότι μια αντικειμενική ενημέρωση θα βοηθούσε στην στήριξη του Συλλόγου αλλά και στην προσπάθεια ενοποίησης των έμπορων του Ωραιοκάστρου υπό την αιγίδα αυτού. ” . Μου εχει τυχει πολες φορες να ακουμε κατι και νατο μεταφραζουμε ο καθενας οπως θελουμε πρωτη φορα ομως μου εχει τυχει να διαβαζουμε κατι και να απανταμε οτι θελουμε . Ποιος σας ζητησε εξηγησεις για το συλλογο ?για το αρθρο σας μιλαμε !!!!!!!!!

  3. ορθός (or’θos) αρσενικό
    ορθή (or’θi) θηλυκό
    ορθό (or’θo) ουδέτερο
    επίθετο
    1. όρθιος στέκομαι όρθιος
    2. ορθή γωνία – γωνία 90 μοιρών
    Το’ χε και ο Μποστ σε μιά παλιά του γελοιογραφία: «Αν και καθήμενη, ορθώς ομιλεί».

  4. Εφη νομιζω οτι μεχρι τωρα εχω βοηθησει αρκετα . Το αν καποιοι ανθρωποι με ανακριβιες ή αποκρυπτοντας ολη την αληθεια θελουν να μας απομακρινουν δεν φταιω εγω και φυσικα δεν με αφηνει η αξιοπρεπεια μου . Για αυτο και εσεις βοηθηστε στην εξαληψη αυτων υψονοντας την δικια σας φωνη για την υπερασπιση των συμφεροντων του Συλογου αλλα και ολων των επιχειρηματιων του Δημου μας. Αναμενω την παροτρηνση σου για την διορθωση του κειμενου οσο αφορα το προσωπο μου,προτασοντας ως αντιπροεδρος την σωστη αληθη και εγκυρη ενημερωση τον επαγγελματιων του τοπου μας .Για τα λαθη τα δικα μας δεν φταινε οι αλλοι

  5. ” Ο τέως πρόεδρος αντέδρασε,με έντονο τρόπο,οτι δεν ήταν υποχρεωμένοι να τα σφραγίσουν και αποχώρησε απο την αίθουσα. ”
    Ο τέως πρόεδρος :
    NAI διετέλεσε προεδρος του Συλλόγου και μετά τις εκλογες του προηγουμενου μήνα μπορει να προσφωνείται ως ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    αντέδρασε,με έντονο τρόπο
    ΝΑΙ αντεδρασε και μάλιστα ΕΝΤΟΝΑ (με υψηλο τόνο φωνής)στα λεγόμενα του νυν προέδρου
    οτι δεν ήταν υποχρεωμένοι να τα σφραγίσουν
    ΝΑΙ αυτη ήταν η επιχειρηματολογία του κυρίου Νικόπουλου και δηλώνω πλήρη αγνοια για το αν εχει
    δικιο ή οχι …άλλωστε η διαφορά μεταξυ των δυο προέδρων ήτο νομικής φύσης και κανείς απο τους παρευρισκόμενους δεν είχε τις γνωσεις να κρίνει την ορθότητα των ,εξ αμφοτέρων πλευρων, επιχειρημάτων.
    και αποχώρησε απο την αίθουσα. ”
    ΝΑΙ ο κος Νικόπουλος φωναζοντας και εκνευρισμένος, εξήλθε της αίθουσας απο την κεντρική είσοδο
    και στην συνεχεια παρακολούθησε τα τεκτενόμενα εξω από την πλαϊνή πορτα …(δεν γνωρίζω αν ο αύλειος χώρος περιλαμβανεται χωροταξικά στην έννοια “αίθουσα” )
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ διαβάζοντας το άρθρο ως δημοσιογραφική παράθεση γεγονότων ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ την μη ορθότητα του κειμένου ως προς το τι συνέβη και φανταζομαι να μην φταιει γι΄αυτο το χαμηλό μου IQ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.