Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δ.Σαραμαντου

Αγαπητοί μου συμπολίτες

Σε αυτή την κρίσιμη και αρκετά δύσκολη περίοδο της πολύμορφης και μεταβατικής καθημερινότητας που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, η ανάγκη μιας αλληλέγγυας κοινωνικής συστράτευσης χωρίς να περισσεύει απολύτως κανένας από εμάς, αποτελεί πλέον μονόδρομο. Δεν υπάρχουν όρια, χρώματα ή αποκλεισμοί μπροστά στο καθαρό μυαλό και στην ανυποχώρητη πρόθεση και βούληση, για ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο που μεγαλώσαμε και που μεγαλώνουν τώρα τα παιδιά μας.

Η προσπάθεια αυτή δεν είναι εύκολη και ουδέποτε αποτέλεσε συνέχεια μιας πλασματικής και άκρατης ευημερίας των προηγούμενων χρόνων. Θέλει όμως έμπνευση και συλλογική συμμετοχή για να διαμορφωθεί μια δυνατή τοπική διοίκηση που με όραμα θα προσφέρει τις πλέον καλύτερες προοπτικές, μέσα σε μια καλπάζουσα και ευρεία κρίση.

Σίγουρα, εύκολες λύσεις σε σοβαρά προβλήματα δεν υπάρχουν. Ανήκω όμως στην γενιά της αλληλεγγύης και της μαχητικότητας με ανιδιοτέλεια, όπως άλλωστε και όλοι οι εκλεκτοί μου συνεργάτες.

Έχοντας συμπαραστάτες όλους εσάς, θα συνεχίσω να πορεύομαι στο δρόμο μιας ανθρώπινης τοπικής αυτοδιοίκησης με γνώμονα και στόχο πάντα το κοινό καλό.

Δημήτρης Σαραμάντος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«Ωραιόκαστρο Τώρα»

20140122-233736.jpg

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.