Αντιεθνικά σχόλια από αθλητικό δημοσιογράφο

Στο στόχαστρο του “δημοσιογράφου” αυτή την φορά μπαίνει η Θεσσαλονίκη και η βόρεια Ελλάδα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί ο εν λόγω δημοσιογράφος, παλιότερα εξυμνούσε την χούντα και απαντούσε με ακραία ομοφοβικά σχόλια.

Tη στιγμή που για κάθε ποδοσφαιριστή και γενικά αθλητή αποτελεί ύψιστη τιμή η κλήση του στην Εθνική ομάδα, δημοσιογράφος, με ένα απίστευτο αντεθνικό παραλήρημα, καλεί τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να κάνουν εμπάργκο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όταν αυτό αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο αρθρογράφος Μανώλης Γαβαθιώτης στο ένθετο της εφημερίδας «Κόκκινος Πρωταθλητής» της εφημερίδας «Γαύρος» αναφέρει τα εξής: «Παίκτης του Ολυμπιακού δεν πρέπει να μετάσχει σε αγώνα της Εθνικής, κυρίως όταν γίνεται στη Θεσσαλονίκη. Και δεν εννοώ μόνο τη μεγάλη Εθνική, αλλά και την ΟΠΟΙΑ Εθνική ομάδα βάλουν να παίξει στη Θεσσαλονίκη, από την Ανδρών, έως την Εθνική… τσικό!

«Το περιβάλλον της “εξυγιασμένης” Εθνικής ομάδας με εφόρους και επικεφαλής παράγοντες που έχουν αναπτύξει εχθρική δράση εναντίον του Ολυμπιακού στο πρόσφατο παρελθόν, είναι απολύτως μολυσμένο και ανθυγιεινό για τους ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές.»

ΜΑΚΡΥΑ από την Εθνική της εξυγίανσης λοιπόν, με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!
Ας παίζουν με τους Πέλκες και τους Πασχαλάκηδες. ΟΧΙ με ΦΟΡΤΟΥΝΗΔΕΣ και ΚΑΠΙΝΟΥΣ»!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.