ΑΝ.Α.Σ.Α. : Λάσπη και «εντολές από πάνω», ποιoς διοικεί το Δήμο Ωραιοκάστρου κ. Τσακίρη;

ΑΝ.Α.Σ.Α. : Λάσπη και «εντολές από πάνω», ποιoς διοικεί το Δήμο Ωραιοκάστρου κ. Τσακίρη;
Ξύπνησε από το «όνειρο θερινής νυκτός» ο κ. Τσακίρης, με πρώτο τραπέζι «πίστα» μαζί με τα πρωτοκλασάτα πρόσωπα της διοίκησης του σε όλα τα «δημοτικά πανηγύρια» με σκοπό την αυτοπροβολή τους και βούτηξε στη «λάσπη» για να τη πετάξει στο ανεμιστήρα εναντίον μας.

Την ώρα της αποκάλυψης και των ευθυνών βάζει την ουρά στα σκέλια και μετακυλύει την ευθύνη στους υπαλλήλους.
Ποιος έδινε «εντολές από πάνω» ;

Με ξύλινη γλώσσα, ως γνήσιος «επαγγελματίας πολιτευτής», χωρίς επιχειρήματα και μόνο με ύβρεις απαντά στις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Μακεδονία της Κυριακής» του σκανδάλου των παράνομων απευθείας αναθέσεων.

Και καταφέρεται εναντίον όλων ο «άσπιλος» κ. Τσακίρης.

«Λασπολόγος» η Εφημερίδα.

«Λασπολόγος» ο Δημοσιογράφος της (καλοί δημοσιογράφοι είναι μόνο αυτοί που είναι στο pay roll του Δήμου και προβάλλουν τη διοίκηση συμπεριλαμβανομένου και των διαδικτυακών troll).

«Λασπολόγος» η καταγγέλλουσα δημοτική Παράταξη ΑΝ.Α.Σ.Α., που κάνει τη θεσμική της υποχρέωση ως αντιπολίτευση.

«Λασπολόγος» ο επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α. Παντελής Σκαρλάτος, που με συνέπεια επί τρία χρόνια αντιπολιτεύεται γόνιμα και επισημαίνει τα κακώς κείμενα της διοίκησης.

«Λασπολόγος» και πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών.

«Λασπολόγος» και η Αρχή Εθνικής Διαφάνειας ;

«Λασπολογία» και η έρευνα της Εισαγγελίας ;

1.- Λάσπη είναι η διαπίστωση του πορίσματος σύμφωνα με το δημοσίευμα ; «……στην προκειμένη περίπτωση η διαδικασία παραλαβής από Επιτροπή παραλαβής των υπηρεσιών συντήρησης και επισκευής οχημάτων και μηχανημάτων έργου καθώς και τα απαραίτητα προς αυτή ανταλλακτικά και η σύνταξη των αντίστοιχων Πρωτοκόλλων Παραλαβής φαίνεται να σταμάτησε να πραγματοποιείται στο τέλος του 2019 και από κει και πέρα και τουλάχιστον έως την 13.12.2021, δεν πραγματοποιούνταν παραλαβή των εργασιών και αγαθών από Επιτροπή».

Τι άλλαξε από τότε που αναλάβατε κ.Τσακίρη και δεν χρειαζόταν πλέον σύνταξη Πρωτοκόλλων Παραλαβής ;

2.- Λάσπη είναι τα λεγόμενα του αρμόδιου υπαλλήλου σύμφωνα με το δημοσίευμα ; : «…..συνέτασσα κανονικά πρωτόκολλα παραλαβής με τις γνωστές επιτροπές παραλαβής. Σε κάποια φάση μας είπαν από πάνω ότι δεν χρησιμοποιείται αυτός ο τύπος πρωτοκόλλου παραλαβής …….».

Ποιος είναι ο «από πάνω» που δίνει εντολές κ. Τσακίρη στο Δήμο Ωραιοκάστρου ;

3.- Λάσπη είναι η διαπίστωση του πορίσματος σύμφωνα με το δημοσίευμα ; : «… Η κατάσταση των ενταλμάτων πληρωμής που αφορούν αναθέσεις του 2020 και πληρώθηκαν το 2020 είτε το 2021 δεν περιλαμβάνουν το ουσιώδες δικαιολογητικό της παραλαβής από την αρμόδια προς τούτο επιτροπή…..»

Είστε κ. Τσακίρη πολιτικός προϊστάμενος του Δήμου, είστε υπεύθυνος και ελέγχεται τις υπηρεσίες σας ; , ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών σας διοικεί ή κάνει τη «γλάστρα»; καταλαβαίνει κανείς σας πως λειτουργεί η οικονομική υπηρεσία του δήμου ; Η Γενική Γραμματέας που επιλέξατε, ποια είναι η δουλεία της ;

4.- Λάσπη είναι η διαπίστωση του πορίσματος σύμφωνα με το δημοσίευμα ; : «…. Η εκκαθάριση πραγματοποιήθηκε χωρίς να διαπιστωθεί ότι δεν υφίσταντο ουσιώδη δικαιολογητικά παραλαβής για λογαριασμό του δήμου των παρασχεθεισών υπηρεσιών και τοποθετημένων ανταλλακτικών επί των οχημάτων……», δηλαδή ότι ήθελε χρέωνε ο προμηθευτής αφού δεν τον ήλεγχε (με εντολή από πάνω) κανένας, «Ξέφραγο αμπέλι» ο δήμος.

5.- Λάσπη είναι η διαπίστωση ; ότι ο Δήμος Ωραιοκάστρου δεν προέβη ως όφειλε στη κήρυξη, ως έκπτωτου αναδόχου λόγω μη εκπλήρωσης των υποχρεώσεων του και υπέρβασης της συμβατικής προθεσμίας υλοποίησης της σύμβασης.

Ποιος κ. Τσακίρη είναι υπεύθυνος γι’ αυτό, πάλι κάποιος υπάλληλος ; Εσείς είστε ή κάνετε τον Δήμαρχο ; Γιατί ο δήμος δεν ασκεί τα νόμιμα δικαιώματα του ; Καλύπτει κανέναν ; Για την συγκεκριμένη εταιρία κάναμε επώνυμη καταγγελία στο δημοτικό συμβούλιο Ν…W…. MON IKE για εργασίες εκσκαφής τάφων, αν θυμάστε αλλά πάλι λασπολόγους μας λέγατε και τότε.

Πως διοικείται το δήμο ; σύμφωνα με τη νομιμότητα ή σύμφωνα με τις προσωπικές σας σχέσεις ;

Και αναφορικά με τη δημοκρατική σας ευθιξία και υποχρέωση ενημέρωσης που έχετε απέναντι στους πολίτες και το δημοτικό συμβούλιο, από πότε έχετε στα χέρια σας το πόρισμα της ΑΕΔ και το κρύβεται επιμελώς για να μην εκθέσετε εαυτούς ;

Εμείς μιλάμε με επιχειρήματα αν έχετε απαντήσεις, τις περιμένουμε. Σας επιστρέφουμε τη λάσπη που τόσο αγαπάτε.

Αυτή η διοίκηση δεν μας αξίζει.

Δημ Παράταξη Ωραιοκάστρου ΑΝ.Α.Σ.Α.
Επικεφαλής Παντελής Σκαρλάτος

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.