Αποχώρησε η Ρένα Αντωνιάδου απο τον συνδυασμό “Πολιτεία με Όραμα”

Αποχώρησε η Ρένα Αντωνιάδου απο τον συνδυασμό “Πολιτεία με Όραμα”

Λίγες ώρες πριν η πρώην πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. κ.Ρένα Αντωνιάδου κοινοποίησε την αποχώρησή της απο τον συνδυασμό  “Πολιτεία με Όραμα”.

Η κ.Αντωνιάδου ήταν ένα ισχυρό χαρτί του συνδυασμού και αγαπητό πρόσωπο για τους δημότες του Ωραιοκάστρου. Εφόσον δεν υπάρχει στην παράταξη πλέον ο επικεφαλής Αστέριος Γαβότσης η κ.Αντωνιάδου αποφάσισε να συνεχίσει την προσφορά της μέσα απο εθελοντικές ομάδες.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενό της:

Κλείνοντας την πενταετή θητεία μου ως δημοτική σύμβουλος του δήμου Ωραιοκάστρου και εντός ολίγων ημερών ως πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω., θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν και στις προηγούμενες, αλλά και στην φετινή εκλογική αναμέτρηση. Επίσης δηλώνω ότι αποχωρώ από την παράταξη “Πολιτεία με Όραμα” της οποίας υπήρξα ιδρυτικό μέλος το 2010 και με αυτή συνέχισα την πορεία μου μέχρι το 2019 όσο ηγείτο αυτής ο Αστέριος Γαβότσης.
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τον δήμαρχο Αστέριο Γαβότση που μου εμπιστεύθηκε την προεδρία του Νομικού Προσώπου Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. και όλους όσους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους με βοήθησαν και με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης.
Επίσης ευχαριστώ τους αντιπροέδρους και όλα τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. για την αμέριστη συνεισφορά τους, καθώς και τα μέλη των Κ.Α.Π.Η και της Λέσχης Ανάγνωσης που μου χάρισαν πολλές ευχάριστες στιγμές, τους γονείς των δημοτικών παιδικών σταθμών και τον σύλλογο γονέων αυτών που ήταν αρωγοί σε όλες τις προσπάθειές μας για την αναβάθμιση των παροχών μας. Ενα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω σε όλους τους υπαλλήλους του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. που με την στήριξή τους, την αγάπη τους, την εργατικότητά τους, την αφοσίωσή τους πρόσφεραν τα μέγιστα και σε μένα προσωπικά και στο Νομικό Πρόσωπο, στους υπαλλήλους των βιβλιοθηκών καθώς και σε όλους τους υπαλλήλους της καθαριότητας και του δήμου για την αγαστή τους συνεργασία.
Αποχωρώ γεμάτη εμπειρίες και γνώσεις, και θα συνεχίσω την προσφορά μου στον τόπο μου μέσω των εθελοντικών συλλόγων στους οποίους ήμουν και είμαι μέλος. Όταν κάποιος επιθυμεί να προσφέρει, μπορεί να το κάνει με πολλούς τρόπους, είτε κατέχοντας θέση ευθύνης, είτε όχι.
Τέλος εύχομαι καλή και αποδοτική θητεία στην νέα διοίκηση του δήμου και στον νέο δήμαρχο.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.