Αυλαία για το “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020” με την μοναδική Γλυκερία

Αυλαία για το “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020” με την μοναδική Γλυκερία

Με την υπέροχη φωνή της Γλυκερίας σε μια συναυλία με αγαπημένα τραγούδια έπεσε με επιτυχία η αυλαία των πολιτιστικών εκδηλώσεων “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020”, που ο Δήμος Ωραιοκάστρου και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού διοργάνωσαν φέτος για πρώτη φορά στην καρδιά του καλοκαιριού, μετατρέποντας το “πολιτιστικό φθινόπωρο” σε “πολιτιστικό καλοκαίρι”.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 2 Σεπτεμβρίου 2020, στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Ωραιοκάστρου με τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία από την πανδημία Covid-19.

“Τολμήσαμε μέσα σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες που δημιουργήθηκαν λόγω κορωνοϊού να διοργανώσουμε πολιτιστικές εκδηλώσεις πολύ υψηλού επιπέδου, γιατί ως διοίκηση αισθανόμαστε ότι τέτοιες αρμόζουν στους πολίτες του Ωραιοκάστρου, εκδηλώσεις κύρους, εκδηλώσεις που μας δίνουν μια νότα αισιοδοξίας. Το επίπεδο και η διοργάνωση είναι άψογη και για αυτό θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό, τον απελθόντα αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Ηλία Ζιακούλη, τον νέο αντιδήμαρχο, Δαμιανό Ιωσηφίδη, το τοπικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου, τους υπαλλήλους μας και όλους αυτούς τους υπέροχους εθελοντές”, σημείωσε στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Ο δήμαρχος καλωσόρισε και ευχαρίστησε την Γλυκερία και τόνισε πως η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να διοργανώνει για όλους τους δημότες εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής.

Η Γλυκερία ανέβηκε στη σκηνή και πριν ξεκινήσει το μουσικό ταξίδι εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου.

“Αυτούς τους δύσκολους καιρούς όλοι έχουμε ανάγκη την ψυχική ανάταση. Αυτό μας δίνει ο πολιτισμός, όλες οι εκφάνσεις του πολιτισμού και ειδικά το τραγούδι. Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, που διοργάνωσε αυτή την υπέροχη βραδιά και έφερε εσάς και εμένα κοντά, να ενωθούν οι καρδιές μας και να πετάξουν ψηλά!”, είπε η δημοφιλής καλλιτέχνιδα.

Η Γλυκερία χειροκροτήθηκε θερμά και ταξίδεψε το κοινό σε μουσικά μονοπάτια.

Το πρόγραμμα επιμελήθηκε ο Στέλιος Φωτιάδης με αγαπημένα τραγούδια λαϊκά – έντεχνα – παραδοσιακά- Σμυρναίικα, καθώς και επιτυχίες της σπουδαίας ερμηνεύτριας, που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της.

Ακούστηκαν τραγούδια από το νέο άλμπουμ της Γλυκερίας «Ακολούθησα ένα αστέρι», στο οποίο καινούρια τραγούδια μπερδεύονται γλυκά με παλαιότερα, που με μια διαφορετική μουσική ματιά, αλλά και τη μεστή ερμηνεία της παίρνουν νέα πνοή.

Πλαισιωμένη από μία ορχήστρα αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς, δημιούργησε μια μοναδική ατμόσφαιρα. Μαζί της δυο ταλαντούχοι ερμηνευτές.

Στο τέλος της συναυλίας ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δαμιανός Ιωσηφίδης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΩ, Άγγελος Πανούσης και η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου, Μαρία Αραμπατζίδου, ανέβηκαν στη σκηνή και ευχαρίστησαν τη Γλυκερία και τους καλλιτέχνες που την πλαισίωναν προσφέροντάς τους ανθοδέσμες.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.