Αυτά τα 13 πράγματα δεν πρέπει να τα αφήσετε ποτέ στο αυτοκίνητο

Αυτά τα 13 πράγματα δεν πρέπει να τα αφήσετε ποτέ στο αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητό σας δεν είναι αποθηκευτικός χώρος αλλά το όχημα που σας πηγαίνει στον προορισμό σας, όποιος κι αν είναι αυτός.

Παρόλα αυτά το γεμίζετε με αντικείμενα που δεν θα έπρεπε για κανένα λόγο να βρίσκονται μέσα σε αυτό. Ποια είναι αυτά τα πράγματα;

Φάρμακα Τα φάρμακα πρέπει να διατηρούνται μόνο σε θερμοκρασία δωματίου που σίγουρα δεν υπάρχει στο αυτοκίνητο.

Ηλεκτρονικές συσκευές Το κινητό, το tablet και ο υπολογιστής σας δεν πρέπει με τίποτα να μένουν στο αυτοκίνητό σας ούτε για αστείο. Οι ληστές καραδοκούν και περιμένουν το επόμενο λάθος σας.

Νερό Αν αφήσετε νερό στο αυτοκίνητο, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες, πετάξτε το. Τα πλαστικά μπουκάλια που τα βλέπει ο ήλιος απελευθερώνουν επικίνδυνα χημικά στο νερό που το καθιστά ακατάλληλο.

αυτοκίνητο

Αντηλιακό Και αυτό μπορεί να αλλοιωθεί από τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού. Κρατάτε το σε δροσερό μέρος ή σε μέρος με θερμοκρασία δωματίου.

Τσάντα, κλειδιά, ταυτότητα και διαβατήριο Δεν τα αφήνουμε ποτέ μέσα στο αυτοκίνητο για κανένα λόγο.

Γυαλιά ηλίου Όσο κι αν το θεωρείτε ασφαλές, δεν είναι. Τα γυαλιά ηλίου δεν κινδυνεύουν μόνο από τους κλέφτες αλλά και από τον ήλιο που σίγουρα θα τα καταστρέψει.

Καλλυντικά Η υψηλή θερμοκρασία είναι σίγουρο πως θα καταστρέψει τα καλλυντικά σας.

Φαγητό Για κανένα λόγο δεν αφήνουμε φαγητό στο αυτοκίνητο και κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Ιδανικά βάλτε το σε ένα ψυγειάκι για να μην αλλοιωθεί.

αυτοκίνητο

Σκυλιά και παιδιά Ούτε τα σκυλιά ούτε τα παιδιά πρέπει να μένουν στο αυτοκίνητο. Κινδυνεύουν να πάθουν ασφυξία και είναι μεγάλο λάθος. Μην το κάνετε ποτέ ποτέ αυτό!

Φεύγεις ταξίδι με το σκύλο σου; Τι να μη ξεχάσεις! - iPop

Σπύρος Σούλης 
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.