Αυτό είναι το πιο «τοξικό» στοιχείο του χαρακτήρα σου, ανάλογα με το ζώδιό σου

Αυτό είναι το πιο «τοξικό» στοιχείο του χαρακτήρα σου, ανάλογα με το ζώδιό σου

Ο «θέλω να ευχαριστώ τους πάντες» Ζυγός, πχ, δεν γίνεται να αλλάξει. Το ξέρει, του το έχουν πει αρκετοί ότι πρέπει να το κόψει, αλλά δε γίνεται να μεταμορφωθεί σε… Κριό ή Σκορπιό. Από την άλλη, μπορεί ένας Σκορπιός να σταματήσει να είναι καχύποπτος ή εκδικητικός;

Είναι σαφές ότι όλοι έχουμε στο DNA μας στοιχεία που είναι τοξικά για εμάς τους ίδιους κι όχι για τους άλλους, ανάλογα με το ζώδιό μας. Διάβασε παρακάτω και θα το διαπιστώσεις:

ΚΡΙΟΣ

Ανυπομονησία

Θέλεις όλα να γίνονται ΤΩΡΑ. Όσο είσαι όμως βιαστικός, ανυπόμονος και εκνευρίζεσαι, χάνεις μερικά εκπληκτικά πράγματα που χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να συμβούν. Μάθεε να είσαι υπομονετικός και θα ανταμειφθείς μακροπρόθεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μνησικακία

Είναι σημαντικό να απαλλαγείς από τις δυσαρέσκειες και το ό,τι σου έχουν κάνει. Η συγχώρεση θα θεραπεύσει εσένα τον ίδιο και είναι απαραίτητη για να προχωρήσεις στη ζωή. Το να αφήσεις πίσω τις μνησικακίες του παρελθόντος θα ανοίξει μεγάλες δυνατότητες για το μέλλον σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπερβολική σκέψη

Είναι σημαντικό να ηρεμείς τον πολύτιμο… εγκέφαλό σου που και που. Εάν παγιδεύεσαι στις σκέψεις σου, μπορεί να χάσεις πολύτιμες στιγμές. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να χαλαρώσεις, να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να απολαύσεις ό,τι σου δίνεται, χωρίς να το σκεφτέσαι πάρα πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζώνη άνεσης

Γνωρίζεις ότι το ρητό που λέει ότι «η ζωή ξεκινά εκεί που τελειώνει η ζώνης άνεσής σου»; Ε, λοιπόν είναι αλήθεια! Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να δώσεις στον εαυτό σου μια ώθηση, για να δοκιμάσεις νέα πράγματα και να αποκτήσεις καινούργιες εμπειρίες. Θα εκπλαγείς από αυτό που θα βρεις και που θα ανακαλύψεις για τον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ

Εγώ

Μπορεί να σου ακούγεται… σκληρό, αλλά δε γυρίζει ο κόσμος γύρω από σένα. Μπορεί να θεωρείς ότι σου αξίζουν τα καλύτερα, να σε θαυμάζουν και να σε προσέχουν όλοι, αλλά δυστυχώς και αρνητική κριτική θα σου γίνει και θα σε αντιπαθήσουν ή να μη… σε πηγαίνουν. Όταν το συνειδητοποιήσεις, δε θα χάνεις το στόχο σου και θα πάψουν να σε επηρεάζουν τόσο πολύ οι ενέργειες και η γνώμη των άλλων.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τελειομανία

Το ήξερες, το υποψιάστηκες… Είναι καιρός να εγκαταλείψεις την προσδοκία σου να κάνεις τέλειο τον εαυτό σου και τους άλλους. Ο καθένας έχει ελαττώματα και δεν είσαι… ΘΕΟΣ. Μαθαίνοντας να δέχεσαι τις καταστάσεις και τους ανθρώπους (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σου) όπως είναι, θα βελτιώσεις και την ποιότητα της ζωής σου και θα σε βοηθήσει να αισθανθείς ήρεμος και ικανοποιημένος.

ΖΥΓΟΣ

Ευτυχισμένοι μαζί

Το είπαμε και στην εισαγωγή. Δεν μπορείς να ευχαριστείς τους πάντες, κυρίως το έτερό σου ήμισυ και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να σταματήσεις αυτό το κουσούρι! Πρέπει να καταλάβεις ότι είναι αδύνατο να είναι μείνουν όλοι ικανοποιημένοι, μονιασμένοι και με το χαμόγελο στα χείλη, όσες υποχωρήσεις ή παραχωρήσεις κι αν κάνεις. Επικεντρώσου στις δικές σου ανάγκες και το πώς θα είσαι εσύ ευτυχισμένος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανικανοποίητο

Προσπαθείς σκληρά για να πάρεις ό,τι επιθυμείς πολύ, αλλά μερικές φορές στη ζωή δεν πάνε όλα όπως ακριβώς τα έχεις σχεδιάσει. Αντί να εστιάζεις σε ό,τι δεν έχεις και να σου στερεί τη χαρά, εστιάσε στην εκτίμηση των υπέροχων πραγμάτων που υπάρχουν ήδη στη ζωή σου. Αυτό θα σε κάνει να δεις τι είναι πραγματικά σημαντικό και τι ακριβώς χρειάζεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανταγωνισμός

Ω ναι! Κι όμως! Συχνά σου βγαίνει ανταγωνιστική διάθεση, τόσο με τους γύρω… όσο και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Και ξέρεις τι γίνεται! Καταπιάνεσαι με ένα σωρό πράγματα και προσπαθείς να αποδείξεις ότι τα καταφέρνεις τέλεια, παντού, αλλά στο τέλος κουράζεσαι και τα παρατάς! Κάνε το καλύτερο δυνατό σε ένα και μόνο πράγμα και μάντεψε: Αυτό είναι αρκετό! Το να μην έχεις τόσο ανεβασμένο τον πήχη θα βελτιώσει τόσο την αυτοεκτίμησή σου, όσο και τις σχέσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτοέλεγχος

Δώσε στον εαυτό σου την άδεια να χαλαρώσει και να συνεχίσει την ζωή του, χωρίς να τον βάζεις σε καθορισμένη κατεύθυνση. Ο έλεγχος είναι μια ψευδαίσθηση. Κλάψε, γέλασε, ερωτεύσου, πάρε ρεπό, ζήσε! Δε θα καταστραφεί ο κόσμος (ούτε ο δικός σου), επειδή αφέθηκες. Στην πραγματικότητα, θα αποκτήσεις μια νέα αίσθηση ελευθερίας και χαράς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κριτική

Είσαι υπερήφανος για τον αντικειμενισμό που σε διακρίνει, ωστόσο, πολλές φορές είσαι απόλυτος και κριτικάρεις όσους δεν ασπάζονται τις θεωρίες ή τη γνώμη σου. Αν νομίζεις ότι γνωρίζεις τα πάντα, τι είναι σωστό και τι θα έπρεπε να γίνει ή να ισχύει, δεν αφήνεις το περιθώριο στους άλλους να αυτονομηθούν. Το να αντισταθείς στην παρόρμηση να κρίνεις με τα δικά σου στάνταρ σου επιτρέπει να ακούσεις, να δεις και να κατανοήσεις περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Θλίψη

Όντας ένα βαθιά συναισθηματικό άτομο, απορροφάς αρκετή ενέργεια από το περιβάλλον σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει και να το αφήνεις να σε επηρεάζει ή να καταρρακώνεσαι από την ασχήμια του κόσμου. Απελευθέρωσε αυτά τα έντονα συναισθήματα και θα αρχίσεις να αισθάνεσαι πιο ανάλαφρος και πιο ζωντανός. Η θλίψη που κρατάς μέσα σου δε σου επιτρέπει να είσαι στο εδώ και τώρα και να ζήσεις τη ζωή όπως είναι, με τις ομορφιές και τις δυσάρεστες στιγμές.

astrology.gr
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.