Πώς θα ενθουσιάσετε το ταίρι σας στη γιορτή των ερωτευμένων σύμφωνα με το ζώδιο του

Πώς θα ενθουσιάσετε το ταίρι σας στη γιορτή των ερωτευμένων σύμφωνα με το ζώδιο του

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και μπορεί να είναι μια καλή ευκαιρία για να δείξετε λίγη παραπάνω προσοχή και αγάπη στο ταίρι σας, διότι ίσως είστε όπως οι περισσότεροι πολύ απασχολημένοι με τις καθημερινές υποχρεώσεις σας και μπορεί να το έχετε παραμελήσει.

Διαβάστε λοιπόν ποιο είναι το τέλειο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για τον-η σύντροφό σας σύμφωνα με το ζώδιο του-ης και πάρτε ιδέες για το πώς θα τους εντυπωσιάσετε και πώς θα περάσετε ιδανικά τη μέρα και τη νύχτα σας.

ΚΡΙΟΣ

Αν ο Βαλεντίνος σας είναι ένας Κριός, τότε ήδη γνωρίζετε πόσο απολαμβάνει αυτό το ζώδιο τις ρομαντικές εκπλήξεις, τα δώρα, αλλά και την προσοχή σας. Καθώς είναι τολμηρός και γεμάτος αυτοπεποίθηση, ο Κριός μπορεί να είναι ανταγωνιστικός, επομένως θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το δώρο σας θα εντυπωσιάσει όχι μόνο τον ίδιο αλλά ίσως και τον περίγυρο του. Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, στον Κριό αρέσει να πρωτοστατεί και να πρωτοτυπεί. Ψάξτε για εντυπωσιακά, κομμάτια και αξεσουάρ που εκπέμπουν δύναμη και πάθος, ειδικά σε κόκκινο χρώμα. Ως ζώδιο της φωτιάς εκτιμά επίσης όλα εκείνα που αποπνέουν ζεστασιά, όπως τα βαθιά αρώματα ή οτιδήποτε βοηθά στην αύξηση της θερμότητας και ιδιαίτερα της ερωτικής, όπως αρωματικά κεριά, σοκολατάκια με λικέρ, πικάντικες λιχουδιές, εσώρουχα ή μια βραδιά για τους δυο σας μπροστά σε ένα τζάκι. Ένας Κριός είναι πάντα έτοιμος να βγάλει το παιδί που κρύβει μέσα του, γι’ αυτό και του αρέσουν πράγματα όπως παιχνίδια που έπαιζε μικρός ή αστείες λεζάντες και τα αγαπημένα του καρτούν τυπωμένα σε υφάσματα και αντικείμενα. Επίσης θα ευχαριστηθεί με εισιτήρια για μια παράσταση, ένα σόου μοναδικό που δεν έχει ξαναδεί ή για μια διασκεδαστική δραστηριότητα. Καθώς διαθέτει αρκετή αποφασιστικότητα ώστε να πάρει οποιαδήποτε κατάσταση στα χέρια του, δώρα που αφορούν κατασκευές της αρεσκείας του ή απλά μαστορέματα είναι ιδανικά, αρκεί να συνοδεύονται από μία θετική και παιχνιδιάρικη δήλωση για τις σχετικές ικανότητες του. Θα τους συναρπάσει το ίδιο κάτι ακριβό που πάντα ήθελαν αλλά δεν αγόρασαν μόνοι τους, ή κάτι φτηνό με έντονο συμβολισμό, κάτι που κρύβει αγάπη μέσα του και που έχετε επιλέξει με την καρδιά σας. Θέλουν να ξέρουν ότι κάποιος θα προσπαθήσει και θα χαίρεται να είναι δίπλα τους. Θέλουν να είναι ο πρώτος, ο τελευταίος και ο παντοτινός σας έρωτας για τον οποία αξίζει να παλέψετε και να είστε μαζί ακόμα και στις δυσκολίες. Τονίστε αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ζωδίου τους όταν γράψετε μία κάρτα ή όταν επιλέξετε τη μουσική υπόκρουση για να γιορτάσετε μαζί τους την ημέρα των ερωτευμένων.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι αγαπούν όλα τα όμορφα πράγματα. Τους αρέσει να απολαμβάνουν και το δείχνουν και αυτό ίσως είναι ένας από τους λόγους που είναι τόσο ελκυστικοί, δηλαδή το να αντιδρούν με τόση χαρά και ευχαρίστηση όταν λαμβάνουν κάποιο όμορφο δώρο, κάτι που φέρνει περισσότερη χαρά και στους δύο. Για έναν Ταύρο τα δώρα και οι πολυτέλειες έχουν πάντα σημασία, οπότε μπορείτε να του προσφέρετε κάτι που ξέρετε ότι πάντα ήθελε, είτε με τη μορφή αντικειμένων είτε ως εμπειρία, όπως μία δωροεπιταγή για περιποίηση σε ένα σπα (μπορεί να είναι και για τους δύο σας), ή να κλείσετε ένα τραπέζι σε εξεζητημένο εστιατόριο που θα απολαύσετε το δείπνο σας με ένα καλό κόκκινο κρασί. Σοκολατάκια και χνουδωτά ζωάκια, πιτζάμες ή μια απαλή κουβέρτα για τις κρύες μέρες στο σπίτι δεν θα τους αφήσουν ασυγκίνητους. Επίσης μπορείτε να αντικαταστήστε κάτι που είχαν εδώ και καιρό και χρειάζεται αναβάθμιση, γιατί είναι κάπως δεμένοι με τα πράγματα τους και αργούν να τα αποχωριστούν. Μπορείτε να βρείτε επιλογές για δώρα σε ποιοτικά υφάσματα, γκουρμέ φαγητά, όμορφα κλασικά κοσμήματα και κομψά αξεσουάρ, αλλά και αρώματα, ανάλογα με το πόσο επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας. Αλλά θα ευχαριστηθούν το ίδιο με ένα σπιτικό γεύμα φτιαγμένο με αγάπη, (ή αγαπημένο ντελίβερι,) με σοκολάτες και με γλυκά διότι είναι καλοφαγάδες. Θέλουν να γιορτάσουν την αγάπη με άνετες σπιτικές και αισθησιακές στιγμές με τον άνθρωπο τους. Η καρδιά τους λιώνει όταν τους απαριθμείτε τους λόγους που τους αγαπάτε και όταν οι λέξεις «για πάντα» συνοδεύονται από ένα τραγούδι που θα τους αφιερώσετε. Οι Ταύροι αγαπούν την πίστη και τη σταθερότητα, γι’ αυτό μία δήλωση ότι μπορούν να στηριχθούν και σε εσάς είναι λυτρωτική για εκείνους και θα έχει ιδιαίτερη σημασία για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι αντιφατικές προσωπικότητες και ίσως αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που ο σύντροφός σας σάς συναρπάζει, αλλά σας κρατάει και σε εγρήγορση. Οι Δίδυμοι είναι δημιουργικοί, εκφραστικοί και αγαπούν την επικοινωνία σε όλες τις μορφές. Έτσι, τη μέρα των ερωτευμένων μπορείτε να δοκιμάσετε να κεντρίσετε το μυαλό τους παίρνοντάς τους κάτι που ενισχύει τη δημιουργική τους ενέργεια, ένα ιδιαίτερο γκάτζετ, ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι περιπέτειας για να παίξετε μαζί, ή ένα παζλ για δύο ώστε να περάσετε ευχάριστες στιγμές συμπληρώνοντας το. Συνήθως θα τους βρείτε κάποιες ώρες της ημέρας απασχολημένους με τα χόμπι τους, οπότε οποιοδήποτε δώρο σχετικά με τα πάθη τους είναι κάτι που θα τους κάνει να χαρούν. Μπορείτε επίσης να κλείσετε μια εκδρομή ή μία απόδραση για δύο, γιατί οι ταξιδιωτικές εμπειρίες και τα νέα μέρη πάντα τους συναρπάζουν. Μία φωτογραφική μηχανή ή ένα κινητό με καλή κάμερα είναι πάντα ελκυστικό και χρήσιμο για να αποτυπώνουν τις ταξιδιωτικές τους αναμνήσεις. Τους αρέσουν επίσης οι συναυλίες και οι μουσικές σκηνές αρκεί να είναι του γούστου τους, αλλά και τα μπαρ – ρεστοράν που συνδυάζουν κόσμο, ποτό, μουσική και καλό φαγητό. Οι Δίδυμοι είναι συνήθως μοντέρνοι και έχουν πολύ στυλ. Απλές καθαρές γραμμές σε μαύρα ή ανθρακί ρούχα και αξεσουάρ είναι πάντα μια σίγουρη επιλογή για εκείνους. Επίσης τους αρέσουν συνήθως τα κοσμήματα σε χρώμιο ή ασήμι. Μερικές φορές τους είναι δύσκολο να δεθούν ή να εκφράσουν πολύ ανοιχτά τη συναισθηματική πλευρά τους και μπορεί να ανησυχούν για πώς αισθάνεται ο άλλος. Τους αρέσει να ακούν (και να διαβάζουν) ότι τους αγαπάτε για το ανήσυχο, έξυπνο και διασκεδαστικό πνεύμα τους, ότι εκτιμάτε τις προσπάθειες τους και ότι σας εμπνέουν να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα. Όλα αυτά θέλουν να τα επικοινωνούν με ανάλαφρο, ευρηματικό και παιχνιδιάρικο τρόπο. Και πάνω απ’ όλα θέλουν να ξέρετε ότι τους αρέσετε γι’ αυτό ακριβώς που είναι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι συνήθως εξαιρετικά συναισθηματικοί και αφοσιωμένοι στα αγαπημένα τους πρόσωπα και τους ανθρώπους τους. Το πιθανότερο είναι ότι Καρκίνος σύντροφός σας ανυπομονεί για την ημέρα των ερωτευμένων ώστε να έχει μια ακόμη αφορμή να σας εκφράσει την αγάπη του. Για να κάνετε αυτή τη μέρα αξέχαστη, δείξτε του πόσο τον αγαπάτε και τον εκτιμάτε κι εσείς, σχεδιάζοντας μια σύντομη, ρομαντική απόδραση κάπου που θα είστε μόνο οι δυο σας και που δεν έχετε να σκεφτείτε τίποτα άλλο εκτός από την αγάπη σας, ή έστω ένα ραντεβού μερικών ωρών με αυτό το πνεύμα. Μπορείτε εκείνη την ημέρα να τους χαρίσετε ένα κολάζ από φωτογραφίες που έχετε τραβήξει μαζί όλα αυτά τα χρόνια και να το τοποθετήσετε ως έκπληξη στην κρεβατοκάμαρά σας ή σε ένα μέρος που προτιμάτε στο σπίτι και σας αρέσει να κάθεστε μαζί. Το να απευθυνθείτε στη συναισθηματική τους πλευρά σίγουρα θα κάνει τη μέρα ξεχωριστή γι’ αυτούς, όπως μια λίστα με τραγούδια που σας θυμίζουν την ιστορία σας, ή μια φράση τρυφερότητας πάνω σε ένα φλιτζάνι που θα τους θυμίζει εσάς όταν πίνουν καφέ. Λουλούδια και γλυκά επιβάλλονται ιδιαίτερα εάν ξυπνούν μνήμες, αλλά και λούτρινα ή απαλά ρούχα για το σπίτι με καρδούλες και τρυφερές φράσεις. Ένας Καρκίνος αποζητά να αγαπηθεί άνευ όρων. Οι ερωτικές κάρτες και τα ιδιόχειρα σημειώματα που είναι κρυμμένα σε τυχαία σημεία και συνοδεύουν δωράκια για να τα ανακαλύψει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και αργότερα, θα τα κάνουν όλα πολύ πιο ρομαντικά και πιο ουσιαστικά.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες μπορούν να κάνουν όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω τους σε ελάχιστο χρόνο. Έχουν αυτοπεποίθηση και είναι λαμπεροί και οι ιδέες για δώρα του Αγίου Βαλεντίνου για τον σύντροφό σας πρέπει να το αντικατοπτρίζουν. Διαθέτουν συνήθως ταλέντο και εκφραστικότητα, κι έτσι αγαπούν τα θεάματα, επομένως ένα από τα ωραιότερα δώρα που μπορείτε να τους κάνετε είναι μια συνδρομή στα αγαπημένα τους κανάλια ταινιών. Αγαπούν επίσης τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, οπότε μπορείτε να τους χαρίσετε ασυνήθιστα κομψά κοσμήματα ή εντυπωσιακά ρούχα. Έχουν την υπερβολή στο αίμα τους, οπότε μία τέτοια μέρα τα λουλούδια οφείλουν να γεμίσουν τα βάζα τους, η σαμπάνια πρέπει να ρέει άφθονη και το γεύμα στο σπίτι σας να θυμίζει συμπόσιο. Αν επιλέξετε να βγείτε, ντυθείτε, στολιστείτε και προτιμήστε ένα πολυτελές δείπνο με ένα μπουκάλι ακριβό κρασί. Έτσι θα κάνατε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αξέχαστη και για εκείνους και για εσάς, γιατί ξέρουν κι εκείνοι πώς να σας κάνουν να αισθανθείτε την αγάπη και την προσοχή τους. Μπορείτε επίσης να τους εντυπωσιάσετε με εισιτήρια για μια συναυλία, θεατρική παράσταση ή μιούζικαλ, ή με ένα ωραίο αντικείμενο που σχετίζεται με τα χόμπι τους και κάτι που αγαπούν. Αν επιλέξετε να τους πάρετε άρωμα θα πρέπει να είναι επώνυμο, ιδιαίτερο και ξεχωριστό όσο και εκείνοι. Μπορείτε επίσης να τους δείξετε τα συναισθήματα σας με μια γλυκιά δήλωση για το πώς έχουν κατακτήσει ολοκληρωτικά την καρδιά σας και αναγνωρίζοντας ό,τι προσπάθειες έχουν κάνει για εσάς. Τους αρέσει επίσης να αναγνωρίζετε το ότι προσπαθούν πάντα να σας ανεβάσουν τη διάθεση και να σας κάνουν με τον τρόπο τους να πιστέψετε στις δυνάμεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι έχουν μέσα τους μια αίσθηση ηρεμίας και σεμνότητας που τους κάνει ακόμα πιο αξιαγάπητους. Χαρίστε στον σχολαστικό και ακούραστο σύντροφο σας Παρθένο ένα γλυκό κομψό και έξυπνα κατασκευασμένο ημερολόγιο για να σημειώνει τις υποχρεώσεις του, συνοδευόμενο με ένα ποιοτικό στυλό. Ακόμη και στην ηλεκτρονική εποχή μερικά πράγματα παραμένουν κλασικά, χρήσιμα και αξεπέραστα και θα του θυμίζουν εσάς κάθε ημέρα. Μπορείτε να επιλέξετε είδη γραφείου που πάντα εκτιμά, ή ένα όμορφο και άνετο μαξιλάρι για την καρέκλα του, ώστε να αισθάνεται άνετα όταν εργάζεται. Μπορείτε επίσης να του χαρίσετε διαφορά σετ οργάνωσης που λατρεύει, αλλά και προϊόντα αυτοφροντίδας και ευεξίας. Οι Παρθένοι συνήθως περνούν ώρες με τα αγαπημένα τους χόμπι και ίσως ένα βιβλίο σχετικό με το πιο πρόσφατο πάθος τους να είναι ιδανικός τρόπος για να δείξετε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας προς εκείνους. Ταινίες και βιβλία με πλούσια, λεπτομερή πλοκή πάντα τους γοητεύουν και τους κεντρίζουν τη φαντασία. Αν επιλέξετε ρούχα, κοσμήματα ή αξεσουάρ, φροντίσετε να είναι λιτά και κομψά και αν επιλέξετε κάποιο άρωμα τα γούστα τους κυμαίνονται ανάμεσα στα καθαρά και ανάλαφρα ή στα αισθησιακά και μυστηριώδη, κάτι που μόνο με την προσωπική εμπειρία σας μαζί τους θα αναγνωρίσετε. Οι Παρθένοι έχουν και μια άτακτη ερωτική πλευρά και μπορεί να τους ενθουσιάσουν παιχνίδια ρόλων ή πικάντικες στολές που να εμπλουτίζουν την ερωτική φαντασίωση της βραδιάς. Ίσως μια απόδραση μακριά από την καθημερινότητα να τους απελευθερώσει και να αφήσει τον ερωτισμό τους να αναδυθεί πιο εύκολα. Ένα καλό γεύμα με άφθονο κρασί ή τα ποτά σε αγαπημένα στέκια μπορεί να βοηθήσουν επίσης προς αυτή την κατεύθυνση. Αφήστε τους να καταλάβουν ότι εκτιμάτε την προσπάθεια που κατέβαλαν για να κάνουν τα πράγματα καλύτερα για εσάς και να αφήσετε την καρδιά να εκφραστεί ελεύθερα σε ό,τι κι αν κάνετε και σε ό,τι τους πείτε, διότι αν και εξωτερικά διατηρούν πάντα έναν αυτοέλεγχο, μέσα τους είναι ρομαντικοί και διατεθειμένοι να δώσουν τα πάντα σε εκείνους που αγαπούν.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι ευγενικοί και ευδιάθετοι και τους αρέσει να βρίσκονται κοντά σε ανθρώπους με τους οποίους αισθάνονται όμορφα και άνετα. Ως δώρο της ημέρας των ερωτευμένων στον σύντροφό σας Ζυγό προτιμήστε κλασικά δώρα, όπως σοκολάτες και λουλούδια, κοσμήματα και αρώματα ή κομψά αξεσουάρ, γιατί γι’ αυτούς είναι οι διαχρονικές αξίες που τους γοητεύουν περισσότερο. Το φιλικό αυτό του ζώδιο του αέρα είναι επίσης δημιουργικό, καλό σχεδόν σε όλα και γι’ αυτό οτιδήποτε μπορεί να τους ενθουσιάσει, από ένα σετ ζωγραφικής έως μία βαφλιέρα με σχήμα καρδιάς για γευστικές κοινές πρωινές απολαύσεις. Η τέλεια ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου περιλαμβάνει ήρεμες και τρυφερές στιγμές μαζί με την αγάπη τους. Μπορείτε να τους χαρίσετε και πράγματα που τους κρατούν ήρεμους, περιποιημένους και χαρούμενους, όπως σετ καλλυντικών που περιλαμβάνει σαπούνια, ενυδατικές κρέμες, σαμπουάν, αρώματα και φυσικά κεράκια για να χαλαρώνουν. Είναι όμως και ιδιαίτερα κοινωνικοί, γι’ αυτό μην παραλείψετε μία έξοδο για φαγητό ή ποτό σε εκλεκτά στέκια. Λιώνουν με νυχτερινές μεγάλες σε διάρκεια συνομιλίες, αγκαλιές στον καναπέ βλέποντας ταινίες κι όταν κάνουν απλά και καθημερινά πράγματα με εκείνους που αγαπούν. Δείξτε την αγάπη σας με στίχους από τραγούδια και φλερτάροντας τους ακόμη κι αν είστε χρόνια μαζί. Είναι πάντα πρόθυμοι να σταθούν στο πλευρό σας και πρέπει να ξέρουν ότι όταν έρθει η σειρά τους να λάβουν υποστήριξη θα είστε κι εσείς πάντα εκεί με ανοιχτές αγκάλες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι τολμηρές και μυστηριώδεις προσωπικότητες. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να τους καταλάβεις ορισμένες φορές, αλλά είστε μάλλον καλός λύτης γρίφων και έχετε σίγουρα κάτι ιδιαίτερο αν είστε μαζί τους για πολύ καιρό. Οι Σκορπιοί είναι σεξουαλικά και δυναμικά πλάσματα, οπότε μπορείτε να εξερευνήσετε την αισθησιακή σας πλευρά τη μέρα των ερωτευμένων με τον σύντροφό σας. Τα κλασικά δώρα που τους αρέσουν είναι λίγο ακραία αλλά κομψά και προτιμούν τα βαθιά χρώματα, όπως κόκκινο και μαύρο. Όμως πέρα από τις σοκολάτες, τα λουλούδια, τα σαγηνευτικά αρώματα και τα εσώρουχα, θέλουν αληθινό πάθος και λατρεία. Οργανώστε μια ρομαντική απόδραση σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου που να είναι όλα αισθησιακά και σέξι και χαρίστε στους εαυτούς σας μια νύχτα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Οι Σκορπιοί είναι παθιασμένοι με τους ανθρώπους, τα ενδιαφέροντά τους, τη δουλειά, σχεδόν με τα πάντα. Τους αρέσει να δίνουν όλη τους την ενέργεια σε πράγματα που έχουν μεγάλη σημασία γι’ αυτούς. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η τέλεια στιγμή για να τους προσφέρουν κάτι ανάλογο. Θέλουν να περάσουν αυτή τη μέρα νιώθοντας ότι τους εκτιμούν, τους λατρεύουν και ότι γίνονται ένα με το άλλο τους μισό. Αυτά που τους συγκλονίζουν είναι τα κοινά σας μυστικά, το να κρατάτε τα χέρια σας και να κλέβετε φιλιά στις γωνίες σαν ερωτευμένοι, με τη φλόγα να φωτίζει το βλέμμα σας όταν τους κοιτάτε. Αποκαλύπτοντας τους πόσο σας αρέσει το πάθος τους και πόσο έντονα συναισθήματα έχετε για εκείνους, είναι τα πιο όμορφα λόγια που επιθυμούν να ακούσουν ή να διαβάσουν στην κάρτα ή στα μάτια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες δεν μπορούν εύκολα να καθίσουν ήσυχοι. Είναι περιπετειώδεις και έχουν διαρκώς κάποιους στόχους για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον χρόνο τους. Λατρεύουν να γνωρίζουν κόσμο, να μαθαίνουν νέα πράγματα και φυσικά τα ταξίδια. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα μπορούσατε να σχεδιάσετε μια απόδραση με τον σύντροφό σας και να εξερευνήσετε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναδεί. Εάν αυτό δεν είναι εύκολο, μπορείτε να κάνετε μία κοσμική έξοδο, ένα τραπέζι σε ένα εξωτικό εστιατόριο που να σας ταξιδέψει με τις γεύσεις του κάπου στον κόσμο. Οι Τοξότες αγαπούν τα θεάματα, τη μουσική και την κουλτούρα, γι’ αυτό δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε κάτι που θα ήθελαν να επισκεφτούν ή να δουν. Μπορείτε να τους χαρίσετε τα γνωστά δωράκια της ημέρας, κάτι μοντέρνο και όμορφο ή να τους τους προσφέρετε ένα βιβλίο γιατί πάντα εκτιμούν ό,τι εμπλουτίζει τις γνώσεις τους και διευρύνει το μυαλό τους. Μπορείτε επίσης να τους χαρίσετε μικρά και μεγάλα πράγματα που υποδηλώνουν την αγάπη τους για την περιπέτεια, όπως θήκες διαβατηρίων, μαξιλαράκι πτήσης, ταξιδιωτικά σετ περιποίησης ή σετ αποσκευών. Τους αρέσουν τα γκάτζετ, λατρεύουν τα παιχνίδια για δύο, αλλά δεν θα πουν όχι και σε ιδιαίτερες γεύσεις γλυκών, καφέ, τσαγιού ή σοκολάτας. Έχοντας μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και ως πνευματώδεις τύποι που είναι, μπορεί να χρειαστεί να ακούσουν κάτι όμορφα ειπωμένο ή τυπωμένο με πρωτότυπο και έξυπνο τρόπο. Οι Τοξότες νιώθουν πιο άνετα να κάνουν πράγματα μόνοι τους. Επικοινωνήστε τους ότι καταλαβαίνετε την ανάγκη αυτή και πως η πραγματική αγάπη είναι πάντα ελεύθερη ώστε να επιλέγει αυτό που πραγματικά επιθυμεί. Γράφοντας μερικές στοχαστικές λέξεις όπως αυτές σε μια κάρτα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τους δίνετε μια χρήσιμη επιβεβαίωση για τις ημέρες που μπορεί να αμφιβάλλουν για τον εαυτό τους και για τα αισθήματα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ πειθαρχημένοι και φιλόδοξοι. Σκέφτονται τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των πραγμάτων ανά πάσα στιγμή, καθώς χρησιμοποιούν τη λογική περισσότερο από την καρδιά τους. Αλλά αυτό δεν πρέπει να σας εμποδίσει από το να τους ρίξετε λίγη ερωτική χρυσόσκονη αυτή τη μέρα. Μπορείτε να τους καλέστε με την προτροπή να ντυθούν καλά (πάντα το λατρεύουν αυτό διότι είναι πολύ κομψοί όταν το θελήσουν) και να τους πάτε για φαγητό, συζήτηση και ποτό σε ένα καλό εστιατόριο. Το ποτό θα χαλαρώσει τις αντιστάσεις τους και πιθανότατα η βραδιά να έχει αρκετή ερωτική συνέχεια. Στα δώρα που θα εκτιμήσουν, εκτός από τα κλασικά, είναι σετ για το γραφείο τους που θα κοιτούν κάθε μέρα και θα τους υπενθυμίζει ότι τους αγαπούν ή να τους χαρίσετε ένα όμορφο vintage ρολόι. Γενικά τα κλασικά ποιοτικά ρούχα, αρώματα και αξεσουάρ πάντα τους γοητεύουν. Οι Αιγόκεροι έχουν συνηθίσει να είναι η δύναμη στην οποία μπορούν να βασιστούν οι άλλοι για υποστήριξη και βοήθεια. Υπενθυμίστε τους λοιπόν ότι, αν ποτέ χρειαστεί, θα είστε εκεί στο πλευρό τους ώστε να μη σηκώνουν όλα τα βάρη μόνοι τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι σκεπτικιστές και πάντα δύο βήματα μπροστά. Σκέφτονται αρκετά τι κάνουν και γιατί το κάνουν. Οπότε οι ιδέες σας για δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πρέπει να είναι τόσο πρωτότυπες και στοχευμένες όσο είναι κι εκείνοι. Για να βρείτε το τέλειο δώρο, αφιερώστε λίγο χρόνο και ψάξτε βαθύτερα αυτά που αγαπούν ή έχουν πει ότι ήθελαν στο παρελθόν. Το ότι θα το έχετε θυμηθεί και θα τους το έχετε αγοράσει θα είναι μια εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη για αυτούς. Μπορείτε επίσης να τους χαρίσετε ένα ποιοτικό βιβλίο στο είδος που τους αρέσει, όπως Ιστορία ή μυθοπλασία, ή μπορείτε να κάνετε μαζί μια μικρή δωρεά στο όνομά τους σε φιλανθρωπικό ή σε κάποιο κοινωφελή σκοπό της επιλογής τους. Πέρα από τα κλασικά λουλούδια, μπορείτε να τους προσφέρετε σπόρους για να ξεκινήσετε μαζί έναν κήπο ή να γεμίσετε πράσινο τη βεράντα σας. Ένα διασκεδαστικό μάθημα τέχνης, όπως η κεραμική ή ζωγραφική, μπορεί να τους ενθουσιάσει. Δώστε προσοχή στα λόγια αγάπης που ίσως να μην είναι τα τυπικά. Πείτε ή γράψτε τους κάτι, όπως ότι όλα όσα κάνουν έχουν μεγάλη σημασία για εσάς. Διαβεβαιώστε τους για το πόσο περήφανοι αισθάνεστε για το πάθος και την προσπάθεια που καταβάλλουν για να κάνουν αυτόν τον κόσμο καλύτερο και να είστε βέβαιοι ότι θα τους συγκινήσετε ιδιαίτερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι ένα από τα πιο γλυκά και αγαπησιάρικα ζώδια. Λόγω της ιδιοσυγκρασίας τους, είναι πολύ πιθανό να έχουν ταλέντο στις τέχνες και αυτό διευκολύνει τις επιλογές των δώρων. Αν θέλετε να καλλιεργήσετε τη δημιουργική τους πλευρά, πάρτε στον σύντροφο σας ένα σετ ζωγραφικής για ενήλικες ή κάτι σχετικό με το ταλέντο τους, που όχι μόνο θα απελευθερώσει τον καλλιτέχνη μέσα τους, αλλά θα βοηθήσει επίσης στη μείωση του στρες και του άγχους που προέρχονται από δύσκολες μέρες της καθημερινότητας. Μπορείτε επίσης όχι μόνο να τους πάρετε τριαντάφυλλα, αλλά να πάτε ένα βήμα πιο πέρα και να τους αγοράσετε μια τριανταφυλλιά. Η περιποιητική φύση τους σίγουρα θα βοηθήσει αυτό το φυτό να ευδοκιμήσει στο σπίτι σας. Κεριά και αρώματα θα συμπληρώσουν τη θεραπευτική τους αύρα και τις ικανότητες τους. Μία όμορφη κούπα με αγαπημένα τους καρτούν και μια τρυφερή λεζάντα για να τους βοηθήσει να ονειροπολούν και να σας σκέφτονται ενώ απολαμβάνουν ένα ζεστό ρόφημα είναι κάτι που θα το εκτιμήσουν. Τα λούτρινα ταιριάζουν με τη γλυκιά τους φύση, ή μπορείτε να τους πάρετε κάτι πιο παιχνιδιάρικο ακόμα, όπως καραόκε για πολλές συναυλίες φαντασίας και κεφιού. Ένα ραντεβού σε ένα εστιατόριο κοντά σε θάλασσα θα τους ενθουσιάσει, κι ας είναι αγριεμένη δεν πειράζει, καθώς έρχονται σε επαφή με το πάθος τους… όταν έχουν μια γεύση τρικυμίας στα χείλη. Επίσης μια ρομαντική βραδιά σε μια θερμαινόμενη πισίνα ή σε ένα τζακούζι για δύο μπορεί να ανεβάσει στα ύψη την ερωτική τους θερμοκρασία. Οι Ιχθύες συχνά είναι ευέξαπτοι επειδή είναι υπερβολικά ευαίσθητοι και πολύ συναισθηματικοί. Διαβεβαιώστε τους ότι η ευγενική τους φύση είναι αξιαγάπητη και ίσως είναι καλό να το αποτυπώσετε σε μια κάρτα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να τους βοηθήσετε να το θυμούνται τις δύσκολες μέρες. Ευχαριστήστε τους που σας κάνουν να νιώθετε τόση αγάπη και άνεση και που μοιράζονται την καλοσύνη και την τρυφερότητα τους μαζί σας.

Άρση Μπήλιου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.