Α. Γαβότσης : “Φούσκα” Τσακίρη και Βουλευτών Ν.Δ. το Ογκολογικό Λητής

Α. Γαβότσης : “Φούσκα” Τσακίρη και Βουλευτών Ν.Δ. το Ογκολογικό Λητής

Το θέατρο του παραλόγου ζούμε τις τελευταίες ημέρες στον Δήμο Ωραιοκάστρου με το θέμα χωροθέτησης του Ογκολογικού νοσοκομείου, για το οποίο ο Τσακίρης έσπευσε να πανηγυρίσει πριν ακόμη καλά καλά αποφασιστεί για το που θα κατασκευαστεί. Την ώρα που ο πρωθυπουργός μιλούσε για το βορειοδυτικό κομμάτι της Θεσσαλονίκης, ο Τσακίρης ανακοίνωνε την περιοχή της Λητής. Και μαζί με τον Τσακίρη βιάστηκαν και οι τρεις βουλευτές της ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης (Καράογλου, Αναστασιάδης και Βαρτζόπουλος) οι οποίοι έσπευσαν να στηρίξουν τη δήλωση του “εκλεκτού” του κόμματός τους, κάνοντας λόγο για μια μεγάλη επένδυση.

Μάλιστα ο Σάββας Αναστασιάδης (δείτε σχετικά εδώ) τον περασμένο Οκτώβριο συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και τον ενημέρωσε για το Ογκολογικό Νοσοκομείο. Τι του απάντησε άραγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Αυτό δεν το μάθαμε ποτέ. Αν ο πρωθυπουργός απάντησε θετικά, ας μας ενημερώσει ο βουλευτής και όλοι μαζί να διεκδικήσουμε το Ογκολογικό νοσοκομείο στον τόπο μας. Αν όμως ο πρωθυπουργός δεν του έδωσε μια θετική απάντηση, ο βουλευτής θα πρέπει να μας ενημερώσει γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση θα το λάβουμε ως εμπαιγμό στους κατοίκους του δήμου μας. Βέβαια, μακάρι όλοι αυτοί να είχαν δίκιο γιατί ποιος δεν θα ήθελε το εν λόγω νοσοκομείο να κατασκευαστεί στον δήμο μας; Αλλά, όπως δείχνουν τα πράγματα, πρόκειται για μια ακόμη ”φούσκα” η οποία ξεφούσκωσε γρήγορα. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τσακίρης αποδεικνύεται… βιαστικός και επιπόλαιος!

Την επιπολαιότητά του όμως αυτή την πληρώνουν οι ίδιοι οι δημότες. Αν είχε το ΟΚ του πρωθυπουργού και το θέμα είχε κλείσει, δεν θα “τολμούσε” κανένας δήμαρχος όμορου δήμου να ανοίξει τον φάκελο χωροθέτησης του Oγκολογικού νοσοκομείου και να διεκδικεί την κατασκευή του στα γεωγραφικά όρια του δήμου του. Αλλά το OK ο Τσακίρης δεν το πήρε ποτέ. Κατάφερε με τις δηλώσεις του να “καπελώσει” ακόμη και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος ουδέποτε μίλησε, δυστυχώς, για τη Λητή. Κατάφερε για μια ακόμη φορά να αποδείξει πόσο άπειρος είναι και ανίκανος να χειριστεί σημαντικά θέματα του δήμου του.

Και αντί να προσπαθήσει να διεκδικήσει αυτό που ήδη εξήγγειλε ο πρωθυπουργός αξιοποιώντας όλα τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης περιοχής στη Λητή του δήμου μας, από μελέτες που υπάρχουν ήδη από το 2009, από την τότε διοίκηση του Δήμου Μυγδονίας, για άλλες αξιοποιήσεις του χώρου, τουναντίον έσπευσε να δώσει εντολή σε φίλα προσκείμενο σάιτ να “κατεβάσουν” δημοσίευμα- ρεπορτάζ το οποίο έκανε λόγο για το ενδεχόμενο κατασκευής του εν λόγω νοσοκομείου στο πρώην στρατόπεδο “Καρατάσιου”. Αντί να βρει συμμάχους τους δημάρχους όμορων δήμων και να διεκδικήσουν όλοι μαζί την κατασκευή του νοσοκομείου στη Λητή, όπως κάνει ο δήμαρχος Παύλου Μελά με τη δική του περιοχή, αναλώνεται σε “πληρωμένα;” δημοσιεύματα και αναρτήσεις που κάνουν λόγο για αφερέγγυα ρεπορτάζ, που όπως απέδειξε η συνέχεια κάθε άλλο παρά τέτοια ήταν! Ας ασχοληθεί επιτέλους σοβαρά με τα προβλήματα του τόπου μας και ας αφήσει τα επικοινωνιακά τρικ που μόνο κακό του κάνουν.

Αστέριος Γαβότσης Γυναικολόγος πρώην Δήμαρχος Ωραιοκάστρου 


Ωραιόκαστρο : Όνειρο θερινής νυκτός το ογκολογικό νοσοκομείο

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.