Α. Πολυχρονίδης για δήμαρχο Ωραιοκάστρου: Περί απόντων… και κρίσεις εξ ιδίων τα αλλότρια!

Α. Πολυχρονίδης για δήμαρχο Ωραιοκάστρου:
Περί απόντων… και κρίσεις εξ ιδίων τα αλλότρια!

Στα 22 και πλέον χρόνια ενεργούς παρουσίας στα δημοτικά δρώμενα του Δήμου Ωραιοκάστρου, δεν έχω δει περίπτωση Δημάρχου που να απέχει με τέτοια άνεση και τόσο συχνά απο τις συνεδριάσεις των δημοτικών Συμβουλίων(Δ.Σ.).

Μία αναζήτηση στα πρακτικά το επιβεβαιώνει.

Είναι λοιπόν τουλάχιστον απρεπές αυτός ο Δήμαρχος να κάνει ανερυθρίαστα λόγο για επαγγελματίες απόντες από την πλευρά των συμβούλων της αντιπολίτευσης.

Μία ματιά σε μία βιντεοσκοπημένη συνεδρίαση των Δ.Σ. των τελευταίων δύο χρόνων φανερώνει ποιός είναι παρών και συμμετέχει.

Ακόμα χειρότερο είναι το κούνημα του δακτύλου όπως και οι μομφές περί επαγγελματιών και πολύ παλιών Δημοτικών Συμβούλων.

Λές και τους παλιούς τους διορίζουν και δεν τους εκλέγουν κάθε φορά οι πολίτες για το έργο που προσφέρουν τόσα χρόνια στον τόπο τους.

Όλα αυτά λέγονται απο έναν 38χρονο πολιτικό καριέρας -με ένσημα οικογενειακής και κομματικής θαλπωρής, ο οποίος καταφεύγει σε μεθόδους των απογοητευμένων: Ένταση, πόλωση, προσωπικές επιθέσεις „αντιπάλων“ με μοναδικό στόχο να στρέψει αλλού το ενδιαφέρουν της κοινής γνώμης       -μακρυά απο τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω απο τον πολύκροτο εκβιασμό και το μετέπειτα πέπλο σιωπής.

Ποντάρει στην δύναμη της εξουσίας και δίνει τα ρέστα του στο διαίρει και βασίλευε!

Προσπαθεί λαϊκίζοντας να στοχοποιήσει όλους αυτούς που με βάση τις επαγγελματικές και αυτοδιοικητικές εμπειρίες χρόνων στην διαχείριση των οικονομικών, δεν στήριξαν την πρόταση του για δανεισμό 2.5 εκ. Ευρώ, με τόκους 828 χιλ. Ευρώ, με 15ετή αποπληρωμή ποσού 18.500 ευρώ/μήνα, και με μία ποσοτική μελέτη ασφαλτόστρωσης που δέν αναφέρει ούτε ένα δρόμο που χρήζει παρέμβασης!

Δέν ψήφισαν οι τραπεζικοί υπάλληλοι Ηρ. Τσακαλίδης και Χ. Καλώνης, ο εφοριακός Αγγ. Θεμελής, ο απόστρατος Πολεμικής Αεροπορίας Ευ. Καραστερίου, η βιοτέχνης Β. Μαντά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες Π. Σκαρλάτος-οικονομολόγος, Θ. Ματσουκατίδης, Κ. Τσίκας-δικηγόρος, Π. Χατζηευαγγέλου-πολιτικός μηχ/κός, Αθ. Μοδίτης-χημικός μηχ/κός και Α. Πολυχρονίδης-χωροτάκτης μηχ/κός.

Τα συμπεράσματα και η κρίση δική σας.

Ανέστης Πολυχρονίδης

Υ.Σ. Αν και στον τρίτο χρόνο της θητείας του, ο Δήμαρχος δεν έμαθε οτι δεν ρωτάνε δεξιά-αριστερά -παρά μόνον τις υπηρεσίες του δήμου, για το που αναλώθηκε η εκάστοτε εργολαβία ασφαλτόστρωσης!

Αν οι απαντήσεις τους δεν είναι πειστικές τότε ο νομοθέτης δείχνει τον δρόμο.

Όλα τα άλλα είναι εκ του κουτο…πονηρού!

 

Ωραιόκαστρο: Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ δημάρχου και αντιπολίτευσης

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.