Βίντεο με την ανάβαση του Σταυρού

Βίντεο με την ανάβαση του Σταυρού

Αυτή η ψηλή κορυφή με τον ξύλινο Σταυρό κράτησε παρέα και έδωσε σε πολλούς όμορφες στιγμές να την ανέβουν να περάσουν καλά και να την φωτογραφήσουν αυτές της περίεργα άσχημες ημέρες ….

Ξεκλείδωσε η ψυχή του Ωραιοκαστρου εδώ πάνω !!!!

Το βουνό κάλεσε και αυτούς που δεν το έδιναν σημασία ξύπνησε μέσα τους κάτι από τον ξεχασμένο εαυτό τους , μας έδειξε ότι πρέπει να το σεβόμαστε και να το προσέχουμε .

Το φράγμα των αναβάσεων στην κορυφή έσπασε …. Ας προσέξουμε από εδώ και πέρα και να τηρούμε κάποιους κανόνες ασφαλείας στο βουνό όπως να είμαστε πάντα με ζευγάρι ποτέ μόνοι , να ακολουθούμε πάντα τους δασικούς δρόμους και τα μονοπάτια όχι από άγνωστα και επικίνδυνα σημεία , να ξέρουμε που βρισκόμαστε , να φοράμε ορειβατικά μποτάκια να προσέχουμε που πατάμε , να ρυθμίσουμε και να προσέχουμε αν έχουμε πρόβλημα υγείας , ποτέ δεν ανάβουμε φωτιά , δεν υπερεκτιμούμε της δυνάμεις μας , πάντα έχουμε ένα μπουκαλάκι με νερό μαζί μας.

Με αυτούς τους απλούς κανόνες μπορούμε να απολαύσουμε χωρίς πρόβλημα το βουνό καλές και ασφαλείς αναβάσεις στην Ψηλή κορυφή με τον Σταυρό !!!!

Φωτιάδης Νικόλαος

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.