Βίτσας: Είμαστε έτοιμοι για εκλογές, όποτε κι αν γίνουν,ηχητικό

Βίτσας: Είμαστε έτοιμοι για εκλογές, όποτε κι αν γίνουν- Αν έχουμε ύφεση 10% και η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα, πώς θα το λύσουμε; Θα πηγαίνουμε συνέχεια προς τα βράχια;

«Είμαστε έτοιμοι ως ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές όποτε αυτές γίνουν, αλλά το πότε θα γίνουν εκλογές, είναι προνόμιο του κ. Μητσοτάκη. Όλα τα καθορίζει η οικονομία» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και τον Δημήτρη Βενιέρη, o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Δημήτρης Βίτσας.

“Εμείς εδώ είμαστε, έτοιμοι είμαστε, αλλά αν συνεχιστεί αυτή η πολιτική της κυβέρνησης, αν η κατάσταση πάει στο τέλος του 2020 χάλια (με την οικονομία), νομίζω είναι θέμα να συζητήσουμε, αν είναι αναγκαία μία εκλογική σύγκρουση προγραμμάτων. Εγώ λέω ότι είναι.

Αν έχουμε μία ύφεση 10% και η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα, το λέω καθ’ υπερβολή, πώς θα το λύσουμε; Θα πηγαίνουμε συνέχεια προς τα βράχια; Αυτό είναι προσωπική μου άποψη» κατέληξε ο κ. Βίτσας.

ΗΧΗΤΙΚΟ

(ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 20.40 ΚΑΙ ΜΕΤΑ)

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.