Αποφυλακίστηκε παιδεραστής και ζει στην Θεσσαλονίκη

Αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Γρεβενών όπου εξέτιε την ποινή του ο Νίκος Σειραγάκης, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια συνολικής φυλάκισης κατηγορούμενος για παιδεραστία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παιδεραστής που συγκλόνισε με τις πράξεις του, το Ρέθυμνο την Κρήτη αλλά και όλη την Ελλάδα έχοντας εκτίσει τα δύο πέμπτα της ποινής του, πήρε αποφυλακιστήριο από τις φυλακές των Γρεβενών στις 22 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σειραγάκης, είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια φυλάκισης, αλλά εκ του νόμου εκτίει μέχρι 25 έτη. Ο παιδεραστής μόλις συμπλήρωσε τα προβλεπόμενα έτη έκτισης, κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης.

Όπως έγινε γνωστό είχε παραμείνει έγκλειστος αρχικά στις φυλακές της Τρίπολης και κατόπιν στην φυλακή των Γρεβενών. Σύμφωνα με την πρόταση αποφυλάκισης του διευθυντή του σωφρονιστικού ιδρύματος στα Γρεβενά, είχε συμπληρώσει τα απαιτούμενα χρόνια και είχε δείξει καλή συμπεριφορά, ενώ είχε κάνει και 1300 μεροκάματα στο κυλικείο των φυλακών. Έτσι με Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της οικείας εισαγγελίας αποφάσισε την αποφυλάκισή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σειραγάκης δήλωσε τόπο διαμονής τη Θεσσαλονίκη απ’ όπου δεν μπορεί να απομακρυνθεί , ενώ σύμφωνα με τους περιοριστικούς όρους, προβλέπεται η εμφάνιση του μια φορά το μήνα στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι την 1η Δεκεμβρίου του 2011 είχε συλληφθεί στο Ρέθυμνο, επ΄ αυτοφώρω, για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος τριών ανηλίκων. Ακολούθησε η αποκάλυψη της πολυετούς δράσης του, που είχε ως αποτέλεσμα πολλοί ανήλικοι να παραπλανηθούν από τον δράστη και να έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση. Συνολικά, τον Μάιο του 2013 είχε καταδικαστεί για τις πράξεις του, κατάχρηση σε ασέλγεια και απόπειρα κατάχρησης, σε βάρος 36 παιδιών. Την ίδια ακριβώς ποινή επέβαλε το 2016 και Εφετείο.

rethemnosnews.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.