Για ποιο λόγο δεν εμφανίζεται στο debate; Φοβάται να αντιμετωπίσει τον κ. Γαβότση;

ια ποιο λόγο δεν εμφανίζεται στο debate; Φοβάται να αντιμετωπίσει τον κ. Γαβότση; Διστάζει να παρουσιάσει πτυχές του προγράμματος του;

 

Δελτίο Τύπου:Μία πρόγευση του αλαζονικού και ανερμάτιστου τρόπου με τον οποίο οραματίζεται να διοικήσει το Δήμο Ωραιοκάστρου, έδωσε ήδη ο Παντελής Τσακίρης, ο οποίος αρνήθηκε να συμμετάσχει σε αποψινό debate στην TV100 μαζί με τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Αστέριο Γαβότση.

Για ποιο λόγο δεν εμφανίζεται στο debate; Φοβάται να αντιμετωπίσει τον κ. Γαβότση; Διστάζει να παρουσιάσει πτυχές του προγράμματος του;

Αδυνατεί να αντιμετωπίσει με επιχειρήματα τον αντίπαλο του στον δεύτερο γύρο των εκλογών;

Με την νοοτροπία αυτή που τον χαρακτήρισε και σε όλη την προεκλογική περίοδο ο κ. Τσακίρης αποδεικνύει ότι στηρίζεται σε κομματικά και άλλα «δεκανίκια», χωρίς ο ίδιος να μπορεί να αρθρώσει γνήσιο και μεστό αυτοδιοικητικό λόγο και πρόγραμμα.

Με αυτό τον τρόπο επιθυμεί να διοικήσει; Που πήγε η δήθεν διάθεση του για συνεργασία και συνέργειες; Μήπως αναγνωρίζει ότι μόνο ο Δήμαρχος μπορεί να πετύχει στο κομμάτι των συνεργασιών και συνεργειών.

Αναμένουμε απαντήσεις και όχι υπεκφυγές!

Οι δημότες του Ωραιοκάστρου την πρώτη Κυριακή των εκλογών ψήφισαν πρόσωπα και μάλιστα κλήθηκαν να επιλέξουν μεταξύ πολλών υποψηφίων και αντίστοιχων συνδυασμών.

Τώρα όμως ήρθε η ώρα οι δημότες να επιλέξουν Δήμαρχο που να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός Δήμου, όπως αυτός του Ωραιοκάστρου.

Δήμαρχο που να έχει την δυνατότητα αυτοδιοικητικά και πολιτικά να προωθήσει ένα σαφές και ρεαλιστικό πρόγραμμα έργων στον Δήμο Ωραιοκάστρου.

Αναζητείται Δήμαρχος που να είναι σε θέση να διοικήσει και όχι να παίξει τον Δήμο Ωραιοκάστρου στο στοίχημα!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.