Γιώργος Καμίνης :Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα μετά την απώλεια της εξουσίας ,ηχητικό

Γιώργος Καμίνης : “Ο Βαγγέλης Βενιζέλος λείπει από τη Βουλή. Δεν είναι πολιτική ζύμωση οκαφέςδύο 70αρηδων σε δημόσια θέα. Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει μεγάλη επιρροή των απόψεων του παραδοσιακού 4%” 

“Αν είναι να χαρακτηρίζουμε ζύμωση τον καφέ που δημοσίως ήπιαν δυο 70ρηδες μας κάνει να χάνουμε την ουσία της πολιτικής”, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107,7 της Θεσσαλονίκης, ο βουλευτής Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης.”Αυτή τη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ  έχει τα δικά του και  εμείς πάμε σε συνδιάσκεψη το Μάρτιο, δε συζητάμε και δεν υπάρχουν ζυμώσεις,  έχουμε να τακτοποιήσουμε τα του οίκου μας” τόνισε ενώ σε ερώτηση γιατί στις δημοσκοπήσεις υπάρχει στασιμότητα του ΚΙΝΑΛ, ανέφερε ότι “βρισκόμαστε μόλις 6  μήνες μετά τις εκλογές και υπάρχουν ευρύτατες  ανακατατάξεις, με τη ΝΔ να επιδιώκει άνοιγμα προς το κέντρο. Εμείς θέλουμε να παγιώσουμε τη θέση μας ως ο τρίτος ισχυρός πόλος”.

Αναφορικά με τη σχέση ΚΙΝΑΛ – ΣΥΡΙΖΑ, επεσήμανε την αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να απεγκλωβιστεί από αριστερές εξαρτήσεις του  παραδοσιακού χώρου.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα μετά την απώλεια της εξουσίας, καθώς υπάρχει αναντίστοιχη επιρροή του  αριστερού τμήματός του, του 4%, που ακόμη δεν ξεκαθάρισε τη θέση του ούτε στην αντιμετώπισης της παραβατικότητας και εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας. Δε μπορούν να υπάρχουν ζυμώσεις όταν δεν ξεκαθαρίζει τη θέση του ακόμη και σε αυτό”

Απαντώντας στον Δημήτρη Βενιέρη για την απουσία του Βαγγέλη Βενιζέλου και τις επιπτώσεις αυτής, δήλωσε χαρακτηριστικά “καθένας κάτι προσφέρει  και κάτι αφαιρεί. Πρόκειται για τον καλύτερο κοινοβουλευτικό άνδρα της εποχής μας και πράγματι λείπει από τα έδρανα της βουλής”

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.