Δήμος Δέλτα: Προληπτική απολύμανση του οικισμού Αγία Σοφία

Δήμος Δέλτα: Προληπτική απολύμανση του οικισμού Αγία Σοφία

Σειρά δράσεων για την προστασία των κατοίκων του οικισμού Αγία Σοφία αναλαμβάνει ο Δήμος Δέλτα στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον Κορονοϊό. Με απόφαση του δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη την Παρασκευή το πρωί θα γίνει απολύμανση, σε όλους τους κοινόχρηστούς χώρους και στους δρόμους μέσα στα όρια του οικισμού Αγία Σοφία για την πρόληψη πιθανής εξάπλωσης του Κορονοϊού στους Ρομά. Επίσης με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη και της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής πολιτικής την Τρίτη 7 Απριλίου θα διανεμηθούν στους κατοίκους του οικισμού τρόφιμα, νερά αντισηπτικά και φάρμακα με βασική ουσία την παρακεταμόλη, από το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Δέλτα. Η διανομή θα γίνει μέσα στον οικισμό σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο από την προϊσταμένη των κοινωνικών υπηρεσιών και υπαλλήλους, τηρώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης και ασφάλειας που προβλέπει ο ΕΟΔΥ.

Την προηγούμενη εβδομάδα με εντολή του δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη, οι κάτοικοι του οικισμού ενημερώθηκαν για την απαγόρευση κυκλοφορίας, ενώ τους επισημάνθηκε η αναγκαιότητα παραμονής στα σπίτια τους και τους διανεμήθηκε το ενημερωτικό υλικό του ΕΟΔΥ με τα μέτρα προστασίας από τον Κορονοϊό .

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.