Δείτε γιατί συνελήφθησαν 11 άτομα στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο

[ad_1]

Δείτε γιατί συνελήφθησαν 11 άτομα στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο

Ελέγχους με σκοπό τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν (11) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και 25χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες χθες (04-07-2017) στην περιοχή της Μενεμένης, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (8) ετών και (6) μηνών και χρηματική ποινή (10.500) ευρώ για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Χαρακτηριστική είναι και η περίπτωση σύλληψης 27χρονου ημεδαπού από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου, πρωινές ώρες χθες (04-07-2017), διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν (5) αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης άνω των (7) ετών, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και αντίσταση.

Επιπλέον, συνελήφθησαν (3) άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης των δικαστικών αρχών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.