Δηλώσεις Σ. Ανναστασιάδη για το εργασιακό νομοσχέδιο

Αναστασιάδης για το εργασιακό ν/σ: Προσαρμογή στις Ευρωπαϊκές πρακτικές

  «Είναι σαφές ότι, το Ν/Σ στο μεγαλύτερο μέρος του μεταφέρει πρακτικές που εφαρμόζονται με επιτυχία σε πολλές Ευρωπαϊκές Χώρες» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης , μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το εργασιακό ν/σ.

Ο κ. Αναστασιάδης μίλησε για ένα ευρωπαϊκού επιπέδου νομοσχέδιο που προστατεύει τον εργαζόμενο και ενισχύει τον υγιή ανταγωνισμό, υπογραμμίζοντας πως « ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πως δεν αντιλαμβάνεται τα θετικά του Ν/Σ»

« Είναι σαφές ότι, το Ν/Σ στο μεγαλύτερο μέρος του μεταφέρει πρακτικές που εφαρμόζονται με επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές Χώρες. Προστατεύει τον εργαζόμενο και ενισχύει τον υγιή ανταγωνισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πως δεν αντιλαμβάνεται τα θετικά του Ν/Σ. Αυτά που εφαρμόζονται στην Ευρώπη, στην Ισπανία και στην Πορτογαλία, όπου στις κυβερνήσεις συμμετέχει και η αριστερά. Δεν  αντιλαμβάνεται πως η κοινωνία θέλει προσαρμογές στις σύγχρονες εξελίξεις χωρίς ιδεοληψίες και αναχρονισμούς » είπε χαρακτηριστικά.

« Εμείς προχωράμε μπροστά, βάζουμε τάξη σε ένα άναρχο εργασιακό τοπίο. Εσείς παραμένετε πεισματικά προσκολλημένοι σε ανεδαφικές και δογματικές θέσεις του παρελθόντος. Η κοινωνία θα μας κρίνει» κατέληξε.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ομιλίας του κ. Αναστασιάδη:

 

https://savvas-anastasiadis.gr/omilia-stin-olomeleia-gia-to-s-n-toy-ypoyrgeioy-ergasias-kai-koinonikon-ypotheseon-gia-tin-prostasia-tis-ergasias-systasi-anexartitis-archis-quot-epitheorisi-ergasias-quot-kyrosi-tis-symvasis-190-tis/

 

video

https://www.youtube.com/watch?v=x1qtuuKlYcw

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.