Διαβατά: Στείλαμε ειρηνικό μήνυμα, αναμένουμε άμεσα αντιδράσεις,αλλιώς οι δρόμοι ΚΛΕΙΝΟΥΝ

Στείλαμε ειρηνικό μήνυμα, αναμένουμε άμεσα αντιδράσεις,αλλιώς οι δρόμοι ΚΛΕΙΝΟΥΝ

Ο τόπος δήλωσε παρόν στην χθεσινή συγκέντρωση στην Ιωνία. Όι Ίωνες στείλαμε ειρηνικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή. Τα αιτήματα για φωτισμό, νέα γραμμή hotspot-ΟΣΕ, αστυνόμευση της περιοχής και νέο αστυνομικό τμήμα, δεν είναι απαίτηση μας απλά, αλλά υποχρέωση του ελληνικού κράτους να μας τα παρέχει.

Πρίν κάποια χρόνια,εγκαταστάθηκε στην περιοχή μας το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών, χωρίς να ληφθούν τα απαραίτητα ανταποδοτικά μέτρα, για την διατήρηση της ομόνοιας στην περιοχή.Οι κάτοικοι σεβόμαστε τους μετανάστες της περιοχής,χωρίς να κάνουμε διακρίσεις, άλλωστε αυτό αποδείχτηκε και από την συμπεριφορά των πολιτών όλα αυτά τα χρόνια. Κάποιες παραβατικές συμπεριφορές,κλοπές,παρενοχλήσεις, ξεσήκωσαν τους κατοίκους της περιοχής, φοβούμενοι για την ασφάλεια τους. Το νέο αίτημα που προκύπτει όμως από την χθεσινή συγκέντρωση των κατοίκων, είναι η άμεση εκπλήρωση όλων των παραπάνω αιτημάτων και επιπλέον η μετεγκατάσταση του κέντρου φιλοξενίας μεταναστών σε νέο μέρος, τόσο για την ασφάλεια των μεταναστών που ζουν σε άθλιες συνθήκες, όσο και για την επιστροφή της περιοχής μας στους παλιούς της ρυθμούς.

Οι κάτοικοι διαμήνυσαν ότι θα κλείσουν τους δρόμους της περιοχής, εφόσον δεν υπάρξει αντίδραση από το κράτος για τα προβλήματα του τόπου μας.Αναμένουν άμεσα, την παρέμβαση του , για την αποκατάσταση των προβλημάτων της Ιωνίας.

Σύντομα αναμένετε ανακοίνωση για την δημιουργία επιτροπής, με σκοπό την εκπροσώπηση των κατοίκων και την δημιουργία δράσεων για την επίλυση των προβλημάτων μας. Τέλος, καμία κίνηση που θα δημιουργηθεί, δεν θα παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα,αλλά θα είναι συντεταγμένη με τους νόμους του ελληνικού κράτους.

Αντώνης Μάνος
Οικονομικός συντάκτης

Διαμαρτυρία κατοίκων Διαβατών για κέντρο φιλοξενίας μεταναστών,βίντεο δηλώσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.