Εθελοντική αιμοδοσία από τον δήμο Ωραιοκάστρου «ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ, ΣΩΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εθελοντική αιμοδοσία από τον δήμο Ωραιοκάστρου
«ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ, ΣΩΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ»
O δήμος Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς στην προσπάθειά τους να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες για αίμα των κατοίκων – δημοτών της πόλης, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία με τη συνεργασία της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Θεαγενείου Νοσοκομείου. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 από τις 10:00 έως τις 13:00 στο
δημοτικό κτίριο «Ιωάννης Καποδίστριας» – ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου.
Στο μήνυμά του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης αναφέρει ότι: «Το αίμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό. Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα να βοηθήσουμε, κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη, τον ίδιο τον εαυτό μας, την οικογένεια και τους φίλους μας. Καλούμε όλους τους δημότες μας να συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια μας αυτή, ώστε το πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας να αποτελέσει θεσμό».
image

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.