Εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού στην περιοχή πλησίον του Λαχανόκηπου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού στην περιοχή πλησίον του Λαχανόκηπου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Εκτεταμένη επιχείρηση για τον καθαρισμό της περιοχής πλησίον του Δημοτικού Λαχανόκηπου του Δήμου Ωραιοκάστρου, που παρανόμως είχε μετατραπεί σε χώρο απόθεσης απορριμμάτων και ογκωδών αντικειμένων είναι σε εξέλιξη με εντολή του δημάρχου, Παντελή Τσακίρη.
Υπό τις οδηγίες της αντιδημάρχου Καθημερινότητας, Σοφίας Δημητριάδου, πέντε υπάλληλοι του Τομέα Καθαριότητας απομακρύνουν τα απορρίμματα με τη χρήση σκαπτικού μηχανήματος και τριών φορτηγών. Η επιχείρηση καθαρισμού ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό μέχρι να καθαριστεί πλήρως η περιοχή.
“Από τις 7 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, από Δευτέρα ως και Σάββατο, εργαζόμαστε συντονισμένα και με σχέδιο, για να καθαρίσουμε την περιοχή δίπλα από τον Δημοτικό Λαχανόκηπο, που κάποιοι ασυνείδητοι μετέτρεψαν παρανόμως σε χωματερή. Πλέον, δεν δείχνουμε καμία ανοχή σε συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία. Δίνουμε τεράστιο αγώνα για να κλείσει η “πληγή” των παράνομων χωματερών στον Δήμο μας και θέλουμε στο πλευρό μας τους δημότες. Η καθαριότητα μάς αφορά όλους και πρέπει να φροντίζουμε για να διατηρούμε καθαρό τον τόπο μας”, τονίζει η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου.
Στις φωτογραφίες που επισυνάπτονται μπορείτε να δείτε πως ήταν η περιοχή πριν και μετά την επιχείρηση καθαρισμού.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.