Επανέρχονται τα δρομολόγια τρένων μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Επανέρχονται τα δρομολόγια τρένων μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Την επανέναρξη λειτουργίας των δρομολογίων στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα από την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Μαρτίου, ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., στο πλαίσιο της σταδιακής χαλάρωσης των περιορισμών στις μετακινήσεις. Διαβεβαιώνει ότι έχουν ληφθεί «όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας των επιβατών». Όλα τα εισιτήρια εκδίδονται ηλεκτρονικά.

Στη σχετική ανακοίνωση, επισημαίνεται ότι από την προσεχή Δευτέρα θα κυκλοφορούν οι αμαξοστοιχίες IC 50, IC 52, IC56 και IC 58, από την Αθήνα με προορισμό την Θεσσαλονίκη, καθώς και οι αμαξοστοιχίες IC 51, IC 53, IC 57 και IC 59, από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα.

Οι επιβάτες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν ταξίδι με επιστροφή εντός της ίδιας ημέρας, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τα πρώτα πρωινά, express δρομολόγια IC 50 & 51, από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, «να μεταβούν γρήγορα και με ασφάλεια στο κέντρο της πόλης» και να επιστρέψουν με τις απογευματινές αμαξοστοιχίες IC 58 & 59, αντίστοιχα.

Επίσης, επανακυκλοφορούν οι αμαξοστοιχίες 81, 83, 84 και 86 στη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Φλώρινα και αντίστροφα, καθώς και τα τοπικά δρομολόγια στη γραμμή Λάρισα – Βόλος – Λάρισα.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι οι αμαξοστοιχίες της πληρούν όλες τις προϋποθέσεις προστασίας για την υγεία και την ασφάλειά τους, καθώς και για την υγεία και την ασφάλεια του προσωπικού.

Μέτρα προστασίας 

  • Το προσωπικό χρησιμοποιεί τον απαραίτητο εξοπλισμό
  • Υπάρχουν σημεία με αντισηπτικό σε κάθε βαγόνι όλων των αμαξοστοιχιών
  • Υπάρχει συνεχής εισροή φρέσκου αέρα σε όλες τις αμαξοστοιχίες
  • Γίνεται διαρκής αλλαγή φίλτρων αέρος σε όλες τις αμαξοστοιχίες
  • Γίνεται καθημερινή απολύμανση όλων των αμαξοστοιχιών
  • Υπάρχει έλεγχος στις επιβιβάσεις
  • Όλα τα εισιτήρια εκδίδονται ηλεκτρονικά

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια, μπορείτε να καλέσετε στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Εξελίξεις κορονοϊού – Αναλυτικά η νέα άρση των μέτρων και τα πρόστιμα σε παραβάσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.