Εργασίες στη δυτική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Τις εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  και την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022.

           Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου στην κεντρική νησίδα της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης  στα τμήματα α) από τον ανισόπεδο κόμβο με Π.Α.Θ.Ε. (Α/Κ 16) έως τον ισόπεδο κόμβο Κορδελιού και β) από τη Χ.Θ. 10+000 (περιοχή του νοσοκομείου «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ») έως τη Χ.Θ. 22+600 (Κ13, περιοχή του νοσοκομείου «Αγίου Παύλου») με αποκλεισμό των αριστερών λωρίδων κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 και κατά τις ώρες από τις 10.00 π.μ. έως τις 14.00..

          Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν την παραπάνω ημέρα ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της παραπάνω οδού για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.

          Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.