Εργασίες συντήρησης στη Μοναστηρίου για πέντε ημέρες

Εργασίες συντήρησης στη Μοναστηρίου για πέντε ημέρες

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιούν συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καθ’ όλη τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων (από Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 έως Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022), επί της οδού Μοναστηρίου (γέφυρα Μυτιληνάκια), αλλά και επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας. 

  Συγκεκριμένα επί της γέφυρας Μυτιλινάκια θα συνεχιστούν οι εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας και στα δύο άκρα του δρόμου. Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων από τον κόμβο Κ2 έως τον κόμβο Σίνδου.

Και στους δύο δρόμους η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

    Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Τροχαία, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.