“ζητώ τον εμβολιασμό όλων των αδέσποτων ζώων”,Αστέριος Γαβότσης

Δελτίο τύπου Αστέριου Γαβότση

Μετά και το τελευταίο περιστατικό εμφάνισης κρούσματος λύσσας σε σκύλο στο Ωραιόκαστρο, η δημοτική αρχή επιβάλλεται να προχωρήσει και να ολοκληρώσει επιτέλους χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση το πρόγραμμα του αντιλυσσικού εμβολιασμού των αδέσποτων ζώων.

Από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν και είχε εμφανιστεί το πρώτο κρούσμα λύσσας στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας η δημοτική παράταξη «Πολιτεία με Όραμα» και ο επικεφαλής της και υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης είχαν εφιστήσει την προσοχή στη δημοτική αρχή, η οποία, ωστόσο, για πολλοστή φορά ολιγώρησε και έθεσε σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

«Από την πρώτη ημέρα εμφάνισης κρουσμάτων λύσσας στην περιοχή μας ζήτησα από τη δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου να λάβει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την υγεία των δημοτών μας, χωρίς, ωστόσο, να εισακουστώ. Επανέρχομαι και ζητώ τον εμβολιασμό όλων των αδέσποτων ζώων. Η διοίκηση θα πρέπει να καταλάβει πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη λήψης μέτρων προστασίας», αναφέρει ο κ. Γαβότσης.

Γραφείο Τύπου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.