Η πρώτη λέσχη καπνιστών (με τις ευλογίες του ΣτΕ) είναι γεγονός

Η πρώτη λέσχη καπνιστών (με τις ευλογίες του ΣτΕ) είναι γεγονός

Μετά την αυστηρή εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, οι καταστηματάρχες πέρασαν στην αντεπίθεση καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που διαμαρτύρονταν για πτώση του τζίρου και μείωση του αριθμού των πελατών. Έτσι, η πρώτη Λέσχη καπνιστών είναι γεγονός.

Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων, μετά την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά συγκεκριμένων διατάξεων.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Πανελλήνιου Σωματείου Καταστημάτων, Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης, Νίκη Κωνσταντίνου, αρκετοί καταστηματάρχες ζήτησαν να δημιουργηθούν Λέσχες καπνιστών.

Όπερ και εγένετο, με την πρώτη εταιρία να εγγράφεται στο ΓΕΜΗ στις 12 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για την εταιρία με την επωνυμία: «THEA ΛΕΣΧΗ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και διακριτικό τίτλο: «THEA SMOKERS’ CLUB N.P.C.». Η Λέσχη θα λειτουργεί στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πλάκα, και φαίνεται πως άνοιξε ήδη τον δρόμο για να ακολουθήσουν και άλλες επιχειρήσεις το παράδειγμά της.

businessnews.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.