Μείωση στα Δημοτικά Τέλη για τους Επαγγελματίες του Ωραιοκάστρου – Επιστολή Δημάρχου

Μείωση στα Δημοτικά Τέλη για τους Επαγγελματίες του Ωραιοκάστρου

Μείωση στα Δημοτικά Τέλη για τους Επαγγελματίες

Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης ανακοίνωσε στις 18 Δεκεμβρίου 2019, με επιστολή του προς τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου, ότι θα προχωρήσει σε μειώσεις των δημοτικών τελών για όλους τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη δημοτική κοινότητα Ωραιοκάστρου.

Ο εμπορικός σύλλογος συγχαίρει, επικροτεί και στηρίζει κάθε μέτρο, το οποίο είναι υπέρ των επιχειρηματιών και θα δώσει μια οικονομική ανάσα στους συνάδελφους του Δήμου μας.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                                Η γενική γραμματέας
Βασίλης Ιακωβίδης                      Λαζαρίδου Βιολέτα

 

Σας παραθέτουμε την επιστολή του Δημάρχου:

ΠΡΟΣ
Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου

Ωραιόκαστρο, 18.12.2019

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας ενημερώσω ότι, αποφασισμένοι ως νέα δημοτική αρχή να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα στην πράξη, προχωρούμε από 1η Ιανουαρίου 2020 σε γενναίες μειώσεις των δημοτικών τελών κατά 11,4% για όλους τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται εντός των διοικητικών ορίων του δήμου Ωραιοκάστρου.

Η πρωτοβουλία μας αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής μας στόχευσης να ισχυροποιήσουμε την τοπική μας οικονομία, να κρατήσουμε ζωντανή και  να τονώσουμε την τοπική μας αγορά, να στηρίζουμε το επιχειρείν αλλά και να ενισχύσουμε το προφίλ του δήμου μας ως επενδυτικού προορισμού.

Στόχος των προσπαθειών μας είναι να διασφαλίσουμε ότι ο κόπος, η σκληρή δουλειά και το ρίσκο που αναλαμβάνουν οι ίδιοι οι επαγγελματίες ως πρωταγωνιστές της τοπικής επιχειρηματικότητας δεν πηγαίνουν χαμένα και, παράλληλα, ότι οι εταιρίες που εδρεύουν στον δήμο μας, αλλά δραστηριοποιούνται διεθνώς θα μπορέσουν να διατηρήσουν τον εξωστρεφή τους προσανατολισμό.

Θα σας παρακαλούσα να ενημερώσετε κι εσείς με τη σειρά σας τα μέλη σας για την οικονομική ελάφρυνση που θα έχουν από 1 ης Ιανουαρίου 2020 από τον δήμο Ωραιοκάστρου, ώστε να μπορέσουν να διευκολυνθούν κατά τον προγραμματισμό των υποχρεώσεών τους για το νέο έτος.

Με την πεποίθηση ότι θα έχουμε μια αγαστή συνεργασία, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι στον δήμο Ωραιοκάστρου και στη νέα δημοτική αρχή όλοι οι επαγγελματίες της περιοχής δικαιούνται να βλέπουν έναν ενεργό συμπαραστάτη τους.

Με εκτίμηση

Παντελής Τσακίρης
Δήμαρχος Ωραιοκάστρου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.