Θεσσαλονίκη: Στον Εύοσμο συνελήφθη δραπέτης των φυλακών Κασσάνδρας

Θεσσαλονίκη: Στον Εύοσμο συνελήφθη δραπέτης των φυλακών Κασσάνδρας

Συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός, δραπέτης φυλακών

Ο συλληφθείς είχε παραβιάσει άδεια που του είχε χορηγηθεί από το Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες (11-10-2020) στην περιοχή του Ευόσμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 36χρονος αλλοδαπός, δραπέτης φυλακών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων που γίνονται καθημερινά από διάφορες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με συνοδηγό τον 36χρονο και οδηγό 49χρονο ημεδαπό, ο οποίος συνελήφθη για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του 36χρονου:

  • (1) ένα πυροβόλο όπλο με φυσίγγια,
  • (2) δύο πλαστά χαρτονομίσματα των δέκα (10) ευρώ και
  • (1) ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και (1) μία άδεια ικανότητας οδήγησης με στοιχεία έτερου ατόμου, για τα οποία είχε δηλωθεί απώλεια τέλη Απριλίου.

Επιπλέον, εντός του οχήματος ιδιοκτησίας του 49χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα ένα (1) ψεύτικο πλαστικό όπλο και δύο (2) μαχαίρια πρόσφορα για άμυνα και επίθεση.

Σημειώνεται ότι, ο 36χρονος είχε παραβιάσει άδεια που του είχε χορηγηθεί τον Ιανουάριου του 2019 από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας, όπου εξέτιε ποινή φυλάκισης για διακεκριμένες κλοπές.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, θα οδηγηθούν αρμοδίως.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.