Θεσσαλονίκη: 7 κλεμμένα αυτοκίνητα βρέθηκαν στα Διαβατά

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πλησίον οικισμού στην περιοχή των Διαβατών

Εντοπίστηκαν (7) οχήματα που είχαν κλαπεί τις τελευταίες ημέρες

Η Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, θέτοντας ως στόχο την πρόληψη και την καταστολή της παραβατικότητας και την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών πραγματοποιεί συνεχώς δράσεις σε διάφορες περιοχές αρμοδιότητάς της.

Στο πλαίσιο  αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της ίδιας Διεύθυνσης,  του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης αλλά και συνεργείου του Δήμου Δέλτα πραγματοποίησαν πρωινές ώρες σήμερα (23-12-2022) στοχευμένη επιχείρηση πλησίον οικισμού στην περιοχή των Διαβατών.

Κατά την εν λόγω επιχείρηση εντοπίστηκαν εγκαταλελειμμένα σε αγροτεμάχια με πυκνή βλάστηση, τα οποία ήταν δύσκολα προσβάσιμα από τους παρακείμενους οδικούς άξονες, συνολικά (7) οχήματα, τα οποία είχαν αφαιρεθεί κατά το τελευταίο 10ημερο από διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Η προανάκριση για την ταυτοποίηση των δραστών συνεχίζεται από τα κατά τόπους αρμόδια τμήματα Ασφαλείας.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.