Θ. Ματσουκατίδης:” κ. Γαβότση ο κόσμος δεν είναι κουτός”

foto 004 (1)Επίθεση στον Αστέριο Γαβότση εξαπολύει με γραπτή του δήλωση ο αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου Θεόδωρος Ματσουκατίδης με αφορμή εκδήλωση του τελευταίου για το περιβάλλον. Αναλυτικά η δήλωση…

“Διαβάζοντας το τελευταίο δημοσίευμα με δηλώσεις του κυρίου Γαβότση για τις μεγάλες του ευαισθησίες για το περιβάλλον και μετά από μία ακόμη δράση αστραπή στο Δήμο με την περίφημη παρέα του αναρωτιέμαι , που ήταν όλοι αυτοί οι ευαίσθητοι περιβαλλοντολογικά όταν ο Δήμος πραγματοποιούσε τις συγκεκριμένες δράσης σε διάφορα σημεία του Δήμου , όταν πραγματοποιούνται εθελοντικοί καθαρισμοί πάρκων γιατί δεν έρχονται ποτέ τώρα θυμήθηκε ο κύριος Γαβότσης και η παρέα του το περιβάλλον πριν της εκλογές .

Τα συγκεκριμένα δέντρα που φωτογραφηθήκατε κύριε Γαβότση τα φύτεψαν κάποιοι δοιμότες μας που στην πρόσκληση μας ήρθαν μία Κυριακή με τα παιδιά τους γι¨αυτό που αγαπούν και όχι για το θεαθήναι και ποτίζονται κανονικά από συνεργείο του Δήμου που στην στημένη δήθεν εκδήλωση σας δεν ζητήσατε νερό από την υδροφόρα του Δήμου που βρισκόταν εκεί για να μην χαλάσει η προπαγάνδα σας, λίγο ντροπή δεν βλάπτει και θα σας συμβούλευα αυτό το είδος της πολιτικής που ακολουθείται να την εγκαταλείψετε γιατί ο κόσμος δεν είναι  κουτός” .

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.