Κίνηση ματ απο την τοπικό σύμβουλο Ωραιοκάστρου – Δεν παραιτείται – Δείτε τους λόγους

Κίνηση ματ απο την τοπικό σύμβουλο Ωραιοκάστρου –
Δεν παραιτείται – Δείτε τους λόγους

Σε κίνηση ματ προχώρησε η τοπική σύμβουλος Ωραιοκάστρου κ. Δημητριάδου Ελένη. Στο τελευταίο συμβούλιο  ανακοίνωσε την παραίτησή της στο σώμα και εξέφρασε την απορία γιατί απο το γραφείο δημάρχου δεν γνωστοποιήθηκε. Η απάντηση που έλαβε ήταν γιατί δεν κατατέθηκε επίσημα η επιστολή παραίτησης, δεν πήρε δηλαδή αριθμό πρωτοκόλλου.

Στο συμβούλιο η κ. Δημητριάδου δήλωσε οτι οι λόγοι της παραίτησής της ήταν το όλο κλίμα που επικρατεί στο συμβούλιο, συνάντησε πράγματα που δεν της άρεσαν καθόλου και δεν μπορεί να συνεχίσει κάτω απο αυτές τις συνθήκες, δείτε αναλυτικά εδώ

Σήμερα με ανάρτησή ανακοινώνει οτι προχωράει σε ανεξαρτητοποίηση απο την παράταξη “Πρωταγωνιστές Ξανά” και φωτογραφίζει τα πρόσωπα που την οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Διαβάστε αναλυτικά:

Η αποχώρηση ενός ανθρώπου από μια ομάδα δηλώνει ότι δεν συμβαδίζουν κάποια πράγματα με τις απόψεις και τις αντιλήψεις του , γι’ αυτό και δεν δύναται να συνεχίσει να την ακολουθεί.

Έτσι λοιπόν και εγώ αποφάσισα να αποχωρήσω από την παράταξη
“Πρωταγωνιστές Ξανά” και αιτήθηκα την ανεξαρτητοποίηση μου. Ουδέποτε ο αρχηγός της παράταξης, δεν μου υπέδειξε με ποια άτομα θα συναναστρέφομαι ούτε ποια γνώμη και θέση θα εκφράσω και θα υποστηρίξω.

Δεν έκανε όμως το ίδιο στέλεχος που κατέχει υψηλή θέση και το οποίο αναλαμβάνοντας “εξουσία” πίστεψε πως μπορεί να φιμώσει την γνώμη των άλλων και να υποδεικνύει πράγματα “κουνώντας το δάχτυλο”.
Δεν είχε δε ,ούτε το σθένος να απευθυνθεί σε μένα, αλλά κάλεσε τον σύζυγό μου για να του κάνει “παράπονα “.

Επειδή λοιπόν εγώ δεν έχω μάθει να με “συνετίζουν” με αυτόν τον τρόπο και ιδίως όταν νιώθω ότι έχω δίκαιο, αποφάσισα να συνεχίσω να εκφράζω την άποψή μου χωρίς “πιέσεις” αλλά με το ίδιο πάθος που ξέρω, όταν πρόκειται για τον τόπο που γεννήθηκα και αγαπώ, από την θέση του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ μέλους.

Κάποια στιγμή δεν το κρύβω πως σκέφτηκα να τα παρατήσω τελείως και αυτό αφορούσε τόσο την δυσλειτουργία μέσα στο συμβούλιο όσο και την γενικότερη απαξίωση του τοπικού συμβουλίου, αφού πολλές φορές δεν έχουμε ούτε καν τον γνωμοδοτικό χαρακτήρα που μας αναλογεί.

Μετά όμως από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να συνεχίσω να προσπαθώ μαζί με τους υπόλοιπους συναδέρφους μου για το καλύτερο του τόπου μας.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την εκτίμηση και τη στήριξη προς το πρόσωπό μου.
Νομίζω ότι το χρωστάμε σε όλους αυτούς που κάτι είδαν σ’ εμάς και μας επέλεξαν. Ας παραιτηθούν οι ανίκανοι και ας αλλάξουν συμπεριφορά αυτοί που πρέπει.
Με τιμή και εκτίμηση
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.