ΤΩΡΑ: Και άλλη παραίτηση στο τοπικό Ωραιοκάστρου, μέλος των “Πρωταγωνιστών Ξανά”

ΤΩΡΑ: Και άλλη παραίτηση στο τοπικό Ωραιοκάστρου, μέλος των “Πρωταγωνιστών Ξανά”

Σαν βόμβα έσκασε μία ακόμη παραίτηση από το τοπικό Ωραιοκάστρου. Μία ακόμη παραίτηση από το συνδυασμό της διοίκησης.  

Μέχρι στιγμής μετράμε δύο παραιτήσεις από το συνδυασμό “Πρωταγωνιστές Ξανά” και μία ανεξαρτητοποίηση από τον ίδιο συνδυασμό.  

Η πρώτη παραίτηση ήρθε από τον κ. Γιώργο Ατματζίδη, οποίος λίγο μετά έθεσε υποψηφιότητα για την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και εκλέχθηκε. Όμως έπειτα απο τις αντιδράσεις της παράταξης ΑΝ.Α.Σ.Α για μη νομιμότητα της διαδικασίας η εκλογή του συμπαραστάτη αποδείχτηκε άκυρη, διαβάστε περισσότερα εδώ

Έπειτα ακολουθεί η ανεξαρτητοποίηση της πρώην αντιπροέδρου του τοπικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου κ.Μαρία Τοψή. Η κ. Τοψή ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή της κατα την διάρκεια της συνεδρίασης στις 16.11.20 , δείτε σχετικά εδώ,  μίλησε ξεκάθαρα για απειλές που δέχτηκε τους τελευταίους μήνες έπειτα απο το έγγραφο που έστειλε στο δημοτικό συμβούλιο και δεν διαβάστηκε ποτέ (δείτε το σχετικό έγγραφο εδώ )

Σε αποκλειστική συνέντευξή της στο oraiokastro24 εξήγησε τα όλα όσα βίωσε, δείτε την συνέντευξη εδώ.

Σήμερα 18.2.21 σαν βόμβα έσκασε η παραίτηση της κ. Δημητριάδου Ελένη.
Η κ.Δημητριάδου είχε ορκιστεί στις 28.8.20, δείτε σχετικά εδώ, και μόλις έξι μήνες μετά, μετά απο 10 τοπικά συμβούλια δήλωσε την παραίτηση της επικαλούμενη ότι δεν μπορεί να συνεχίσει υπο αυτές τις συνθήκες.

Αναλυτικά τους λόγους αναμένει η κ. Δημητριάδου να τους γνωστοποιήσει το γραφείο δημάρχου με δελτίο τύπου, όπως το έχει ζητήσει εδώ και μέρες αλλά η επιθυμία της δεν πραγματοποιήθηκε.
Σε διαφορετική περίπτωση θα τους γνωστοποιήσει μόνη της ως οφείλει στον κόσμο που την ψήφισε.

Απαραίτητο είναι να βρεθεί το πρόβλημα που οδηγεί σε τόσες παραιτήσεις και μονίμως εντάσεις στα συμβούλια πριν “ξεκληριστεί” ολόκληρο το τοπικό συμβούλιο.

Βίντεο με την ανακοίνωση της  παραίτησης:

Πριν γίνει δεκτή η παραίτηση της κ. Δημητριάδου, άλλαξε απόφαση και η παραίτησή της έγινε ανεξαρτητοποίηση απο την δημοτική παράταξη “Πρωταγωνιστές Ξανά”

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.