Μετά την παραίτηση και την εκλογή του συμπαραστάτη ανακοινώθηκε η αντικαταστάτης στο τοπικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου

Μετά την παραίτηση και την εκλογή του συμπαραστάτη ανακοινώθηκε η αντικαταστάτης στο τοπικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου

Η Ελένη Δημητριάδου ορκίστηκε νέα τοπική σύμβουλος στη Δ.Κ. Ωραιοκάστρου

Ενώπιον του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, ορκίστηκε το πρωί της Παρασκευής στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου νέα τοπική σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Ωραιοκάστρου η Ελένη Δημητριάδου.

Η Ελένη Δημητριάδου κατέλαβε τη θέση του Γιώργου Ατματζίδη, ο οποίος παραιτήθηκε από τοπικός σύμβουλος. Η κ. Δημητριάδου ήταν η πρώτη αναπληρωματική σύμβουλος στη Δ.Κ. Ωραιοκάστρου με την παράταξη “Πρωταγωνιστές Ξανά”.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, ευχήθηκε στη νέα τοπική σύμβουλο εποικοδομητική και δημιουργική θητεία. Από την πλευρά της η κ. Δημητριάδου ευχαρίστησε τον δήμαρχο και τόνισε πως θα εργαστεί για το καλό του τόπου και των δημοτών.

Βιογραφικό Ελένης Δημητριάδου

Γεννήθηκε το 1980 στο Ωραιόκαστρο, όπου και κατοικεί μέχρι και σήμερα. Αποφοίτησε από το γενικό λύκειο Ωραιοκάστρου και στη συνέχεια φοίτησε σε δημόσια ΙΕΚ, αποκτώντας τίτλο σπουδών ως βοηθός βρεφονηπιοκόμου και μάλιστα με βραβείο καλύτερης απόδοσης. Εδώ και είκοσι χρόνια διατηρεί επιχείρηση λιανικού εμπορίου τροφίμων στο Ωραιόκαστρο. Είναι εθελόντρια αιμοδότρια και συμμετέχει σε ομάδες με έντονο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, καθώς και σε άλλες που αναπτύσσουν δράσεις στο πεδίο της ειδικής αγωγής και της εκπαίδευσης. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.