Η απάντηση της διοίκησης Τσακίρη προς την ΑΝ.Α.Σ.Α. για τον συμπαραστάτη του δημότη

Η απάντηση της διοίκησης Τσακίρη προς την ΑΝ.Α.Σ.Α. για τον συμπαραστάτη του δημότη

Το γαρ πολύ της θλίψεως…

Για πρώτη φορά, μετά από 10  χρόνια παράλυσης, ο Δήμος Ωραιοκάστρου καταφέρνει να εκλέξει Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, έναν θεσμό κρίσιμο για την εύρυθμη λειτουργία της  δημοκρατίας και της στήριξης των δημοτών και επιχειρήσεων του τόπου μας.

Μάλιστα, ο Δήμος Ωραιοκάστρου ήταν ο πρώτος πανελλαδικά που αξιοποίησε για τη συγκεκριμένη εκλογή το πληροφοριακό σύστημα “Ψηφιακή Κάλπη Ζευς” του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας – ΕΔΥΤΕ, το οποίο διασφαλίζει την αδιάβλητη διεξαγωγή απόρρητων ψηφοφοριών με αμιγώς ηλεκτρονικό τρόπο.

Δεν φτάνει που ο κ. Σκαρλάτος απέτυχε να συμβάλει παραγωγικά σε αυτή τη διαδικασία, δεν φτάνει που “λιποτάκτησε” από μία τόσο σημαντική για τον Δήμο μας περίσταση, έχει από πάνω και το θράσος να μας εγκαλεί.

Αλήθεια, η κυρία Βαβουλιώτη που ο ίδιος πρότεινε, η οποία  ήταν υποψήφια με τη δική του παράταξη, είναι και αυτή “παραταξιακή σύντροφος”;

Ο κ. Ατματζίδης έθεσε με ίδια πρωτοβουλία υποψηφιότητα και προτάθηκε ως ο καταλληλότερος για το συγκεκριμένο ρόλο.

Το ότι ο Δήμος Ωραιοκάστρου μπορεί και προχωράει μπροστά και εκσυγχρονίζει τη λειτουργία του ακόμη και χωρίς τον κ. Σκαρλάτο δεν θα πρέπει να τον θλίβει.

ΑΝ.Α.Σ.Α. για τον συμπαραστάτη του δημότη: Το βόλεμα βασικός πυλώνας της διοίκησης Τσακίρη

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.