Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και…: Κίνδυνος από την Λίτσα Πατέρα για την 4 ζώδια

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και…: Κίνδυνος από την Λίτσα Πατέρα για την 4 ζώδια

Αφού η Σελήνη πέρασε από το ζώδιο του Κριού στον Ταύρο, η Λίτσα Πατέρα μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να προειδοποιήσει ορισμένα ζώδια τα οποία θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στα ερωτικά τους.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Η διαίσθηση μπορεί να σας οδηγήσει σε λύσεις στα οικονομικά, ένα ζήτημα καρδιάς όμως θέλει προσοχή…

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη στο ζώδιό σας στρέφει τα φώτα επάνω σας, μολονότι κάτι στα προσωπικά δεν είναι όπως θα το θέλατε. Δείξτε σύνεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν αναζητούσατε μια μέρα που να σας επιτρέπει να κάνετε μια απόδραση, τότε η σημερινή μπορεί να είναι αυτή που ψάχνετε. Επίσης, μπορείτε να προετοιμάσετε τα βήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε μπει πλέον σε μια περίοδο με τρέξιμο με τις υποχρεώσεις, ωστόσο η σημερινή ημέρα σας βοηθά να δείτε φίλους και να υλοποιήσετε νέα πλάνα

ΛΕΩΝ
Μπορεί ο Ερμής να είναι για λίγο ακόμα ανάδρομος, αλλά σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με τις φιλοδοξίες σας, αρκεί να είστε συνετοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με το βλέμμα στο μέλλον, ασχολείστε με τις υποθέσεις σας και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, ενώ πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, παίζουν ρόλο.

ΖΥΓΟΣ
Ένα οικονομικό θέμα σήμερα προχωρά, μολονότι στην προσωπική σας ζωή υπάρχουν και κάποια παράπονα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τόσο ο ανάδρομος Ερμής, όσο και η Σελήνη απέναντί σας, στρέφουν το βλέμμα σας στις σχέσεις σας, αλλά και στο μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προωθήστε σήμερα τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς θα έχετε ευκαιρίες υλοποίησης. Ένα θέμα υγείας προωθείται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η Παρασκευή σας κάνει να χαμογελάτε και μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Απλώς οι άλλοι μπορεί να εισπράττουν από εσάς μια απόλυτη συμπεριφορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελάτε κοντά στους οικείους σας και βρείτε στο κοντινό σας περιβάλλον τις λύσεις που αναζητάτε, άλλωστε σήμερα είστε πιο «σπιτόγατοι».

ΙΧΘΥΕΣ
Θετική η σημερινή ημέρα για εσάς, που σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε επαφές και συζητήσεις, μην ξεχνάτε όμως τον ανάδρομο Ερμή

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.