Κινηματογραφικά γυρίσματα σε χώρους του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου

Κινηματογραφικά γυρίσματα σε χώρους του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου

Το Γ.Ν. Παπαγεωργίου, στο πλαίσιο της εξωστρέφειάς του, φιλοξένησε, τον Απρίλιο, τα γυρίσματα της ταινίας «Οι μονόκεροι υπάρχουν», με συντελεστές φοιτητές του Τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ.
Σε ρόλο σκηνοθετών, μοντέρ, ηθοποιών, φροντιστών, φωτογράφων σκηνής και άλλων ειδικοτήτων που εμπλέκονται στον τομέα της παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών, οι φοιτητές που συμμετείχαν στα γυρίσματα στους χώρους του Νοσοκομείου απόλαυσαν την εμπειρία, η οποία αποτέλεσε τη «βάση» για την εκπόνηση πτυχιακής εργασίας. Οι φοιτητές μέσα από το σενάριό τους προσεγγίζουν ερωτήματα σχετικά με τη δεύτερη ευκαιρία που δίνουν οι άνθρωποι, τα κίνητρά τους, αλλά και την αξιοποίηση ή την εκμετάλλευσή της.
Στόχος της παραγωγής είναι η ταινία να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο, ώστε να προβληθεί σε φεστιβάλ εντός του 2023.
*Το παραπάνω κείμενο δημοσιεύεται στο νέο τεύχος του περιοδικού “Χρέος Ζωής”, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε μέσω της ιστοσελίδας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου: https://www.papageorgiou-hospital.gr/xreos/
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.