Κλείνει την Παρασκευή η οδός Ελ.Βενιζέλου στη Νεάπολη

Κλείνει την Παρασκευή η οδός Ελ.Βενιζέλου στη Νεάπολη

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ολοκλήρωση της ανακατασκευής και της ασφαλτόστρωσης της οδού

Στην ολοκλήρωση της ανακατασκευής και ασφαλτόστρωσης της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νεάπολη προχωρούν αύριο, Παρασκευή 14 Ιουνίου, τα ειδικά συνεργεία της κατασκευάστριας εταιρίας που ανέλαβε το μεγάλο έργο του δήμου Νεάπολης-Συκεών.
Από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες απομάκρυνσης του παλιού και φθαρμένου ασφαλτοτάπητα και επίστρωσης του οδοστρώματος με δυο στρώσεις αντιολισθηρού ασφαλτοτάπητα.

Αυτές θα ξεκινήσουν από το ύψος της πλατείας Ειρήνης (Ρολόι) και θα καταλήξουν στη συμβολή της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου με τις οδούς Νεοχωρίου και Κ.Καραμανλή, στο ύψος του πάρκου των Ρουμανικών. Να σημειωθεί ότι το νότιο τμήμα της οδού ανακατασκευάστηκε και ασφαλτοστρώθηκε σε προηγούμενη φάση υλοποίησης του έργου, παράλληλα με τις εργασίες επί της λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου, η ανακατασκευή και ασφαλτόστρωση της οποίας σχεδόν έχει ολοκληρωθεί, καθώς υπολείπεται ένα μικρό τμήμα της.


Οι παρεμβάσεις αυτές εντάσσονται στο μεγάλο έργο προϋπολογισμού 1.286.000 ευρώ, που καλύπτεται από το δημοτικό ταμείο, και αφορούν στην πλήρη ανακατασκευή και ασφαλτόστρωση του οδικού άξονα που χαράσσεται από την οδό Ελ. Βενιζέλου και τη λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου.

Αυτός ξεκινά από το δήμο Θεσσαλονίκης (οδό Λαγκαδά-12όροφες) και καταλήγει στον κόμβο Κ6 της περιφερειακής οδού και ενώνεται με τη λεωφ. Γεωργίου Παπανικολάου, διασχίζοντας τη Νεάπολη, τις Συκιές και τα Μετέωρα (δήμος Παύλου Μελά), και καθημερινά εξυπηρετεί δεκάδες χιλιάδες οχήματα οδηγώντας προς την περιφερειακή οδό και μεγάλους οικισμούς (Πεύκα, Φίλυρο, Ασβεστοχώρι), όπως επίσης και στα τρία μεγάλα νοσοκομεία της δυτικής Θεσσαλονίκης (Γ.Παπανικολάου, Γ.Παπαγεωργίου, 424ΓΣΝ).
Για την ασφαλή κίνηση των οχημάτων, αλλά και την απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών, η Διεύθυνση Τροχαίας προχώρησε σε ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εκτρέποντας την κίνησή τους σε παρακείμενες οδούς.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.