Κοπή βασιλόπιτας 2023 απο την ΕΠΩΦ

Κοπή βασιλόπιτας 2023 απο την ΕΠΩΦ

Σε ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, χωρίς τους περιορισμούς που επέβαλε τα τελευταία χρόνια η πανδημία, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων.

Ο πολυχώρος  Rose Garden γέμισε την Κυριακή 29/1/2023 από μέλη, χορευτές και φίλους τoυ συλλόγου  που μετά την ευλογία του πατέρα Νεκταρίου και τον χαιρετισμό της προέδρου κ. Γεωργίας Πετρίδου άκουσαν με τη συνοδεία της λύρας του εκκολαπτόμενου λυράρη Νικόλα Καλπία, τα ποντιακά κάλαντα από το παιδικό τμήμα του συλλόγου, και  καταχειροκρότησαν την χορευτική του εμφάνιση  που υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου τους Δημήτρη  Ευθυμιάδη εντυπωσίασε!

Κατόπιν η ΕΠΩΦ απένειμε επαίνους στα νεαρά μέλη της, Δημήτρη Δημητριάδη, Ελένη Κεβεζετίδου και Αναστασία Παπαδάκη, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο. Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας. Η κ. Μαρίνα Γεωργιάδου υπεύθυνη του site oraiokastro24gr, η κ. Ρίτσα Κληματσίδα και η μικρή Ιωάννα Αργυροπούλου ήταν οι τυχεροί της χρονιάς και παρέλαβαν δώρα και δωροεπιταγές. Όλοι  σερβιρίστηκαν  από τον πλούσιο μπουφέ, προσφορά των μελών του συλλόγου και  ακολούθησε γλέντι.

Το παρόν έδωσαν o Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής  Τσακίρης, ο αντιδήμαρχος οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών Δημήτρης Καρασαββιδης, η αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών και πολιτισμού Χριστίνα Ζάπρα , η αντιδήμαρχος καθημερινότητας Σοφία Δημητριάδου, ο αντιδήμαρχος πολεοδομίας Βαγγέλης Κανταρτζής , ο πρόεδρος ΔΟΠΠΑΩ Άγγελος Πανούσης , ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ωραιοκάστρου  Ανέστης Πολυχρονιδης, οι τοπικοί σύμβουλοι του Δήμου Ωραιοκάστρου  Ελένη Δημητριάδου και Μάξιμος Αλευράς , ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ωραιοκάστρου Βασίλης Ιακωβίδης , και εκπρόσωποι των πολιτιστικών  συλλόγων: Μακεδνός , Περιβαλλοντικός Ωραιοκάστρου , «Εν δράσει» ,   «Το σεργιάνι»,  Σύλλογος Μαυροράχης, Σύλλογος Καλλιθέας Συκεών , και ΣΠΟΣ Θεσσαλονίκης.

Η όμορφη εκδήλωση δεν μπορούσε παρά να κλείσει με μαζικό ενθουσιώδη  χορό, έτσι όπως οι Πόντιοι ξέρουν,  με την λύρα του Γιάννη Τριανταφυλλίδη και το νταούλι του Αλέξη Ανδρεάδη και με τις ευχές όλων για μια γεμάτη υγεία , δράσεις και χορό νέα χρονιά!

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεωργία  Πετρίδου                    Αλέξανδρος Τρυφωνίδης

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.