Κυριακάτικο πρωινό με νόστιμο και ζουμερό κέικ καρότου JKfoodland

Κυριακάτικο πρωινό με νόστιμο και ζουμερό κέικ καρότου JKfoodland

 

Υλικά

  • Ζάχαρη καστανή 300γρ
  • Αυγά 3 τμχ
  • Ηλιέλαιο 300 ml
  • Αλεύρι 300γρ
  • 6γρ  σόδα
  • 8γρ μπέικιν
  • 7γρ  κανέλα
  • 4γρ τζίντζερ
  • 3γρ αλάτι
  • 1γρ βανίλια
  • Τριμμένα  καρότα 300γρ
  • Καρύδια 100γρ

Διαδικασία

  • Ανακατεύουμε στο χέρι την ζάχαρη τα αυγά και το λάδι
  • Ανακατεύουμε αλεύρι με μπέικιν σόδα και τα μυρωδικά
  • Ρίχνω τις σκόνες στα υγρά ομογενοποιημένα και στο τέλος προσθέτω τα καρύδια και τα καρότα
  • Ψήνω στους 170οC για 35’-40’

Ο Γιάννης Καρανίκος σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητισμού και εργάστηκε για αρκετά χρόνια ως αθλητικός μάνατζερ σε αθλητικούς συλλόγους και επιχειρήσεις.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.