Κύμα συμπαράστασης για το ΣΥΠΥΠΑΡΧΩ – Ασκούν πιέσεις πολίτες και δημοτικές παρατάξεις

Ωραιόκαστρο: Κύμα συμπαράστασης για το ΣΥΠΥΠΑΡΧΩ –
Ασκούν πιέσεις οι επικεφαλής των παρατάξεων

Κύμα αντιδράσεων και συμπαράστασης ξεκίνησε έπειτα απο πρόβλημα στέγασης που αντιμετωπίζει ο σύλλογος εθελοντών ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ

Το αίτημα του ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ για παραχώρηση γραφείου, όπως είχαν μέχρι πρότινος και τους ζητήθηκε να το αδειάσουν για να στεγαστεί άλλη υπηρεσία (κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί) αλλά και το σπουδαιότερο να τους δοθεί αποθηκευτικός χώρος για να μπορούν να έχουν συγκεντρωμένα όλα τα είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα, έπιπλα κτλ απο δωρεές εθελοντών οι οποίες δίνονται σε οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη, βρήκε συμμάχους.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεκάδες τα υποστηρικτικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απο τους απλούς πολίτες που ζητούν να άμεσα την λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Το oraiokastro24 ζήτησε απο όλες τις δημοτικές παρατάξεις την δική τους τοποθέτηση.

Έκτος απο τα δεκάδες , τοποθετήσεις υπερ του ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ έθεσαν και οι δημοτικές παρατάξεις του Ωραιοκάστρου:

Σας δημοσιοποιούμε τις τοποθετήσεις όσων θέλησαν να απαντήσουν: 

ΑΝ.Α.Σ.Α. :
Παντελής Σκαρλάτος
Η προσφορά στο συνάνθρωπο είναι η πεμπτουσία της ύπαρξης. Κάθε προσπάθεια προς αυτή τη κατεύθυνση προάγει το συλλογικό γίγνεσθαι και μετουσιώνει την καλοσύνη σε πράξη. Είμαστε υπέρ της εύρεσης κατάλληλου χώρου για κάθε σύλλογο του Ωραιοκάστρου που αποδεικνύει εμπράκτως την κοινωνική προσφορά του. Ένας τέτοιος σύλλογος είναι και ο «ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ». Είμαστε συμπαραστάτες στην προσπάθεια τους και υποστηρίζουμε το δίκαιο αίτημα τους για εύρεση χώρου στέγασης των δραστηριοτήτων τους καθώς και αποθήκης για την στέγαση των προμηθειών που συγκεντρώνουν προς εξυπηρέτηση των συνανθρώπων μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΡΑ:
Ανέστης Πολυχρονίδης
Δεν είναι πρέπον από την μία στιγμή στην άλλη ένας τόσο δυναμικός και ενεργός σύλλογος να παραμένει άστεγος. Από την στιγμή που η διοίκηση ζήτησε τον χώρο που τους είχε παραχωρήσει για άλλη χρήση όφειλε να έχει βρει τον επόμενο χώρο που θα στεγαζόταν ο σύλλογος εθελοντών ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ.
Στην δράση του ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ οφείλουμε να είμαστε έμπρακτα αρωγοί και όχι να θέτουμε σε κίνδυνο την λειτουργία του.
Το κοινωνικό έργο τους είναι γνωστό σε όλους μας, το έχουν ανάγκη οι κάτοικοι του δήμου μας και όχι μόνον.
Είναι χρέος μας να το ενισχύσουμε.
Η παράταξη “Συνεργασία Τώρα” δηλώνει την στήριξη της στο αίτημα του ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ για παραχώρηση γραφείου και αποθήκης.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ :
Πασχάλης Χατζηευαγγέλου
Πρωτίστως ως ενεργός Φίλος του συλλόγου ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ , θέλω να αναφέρω ότι γνωρίζω πολύ καλά την μεγάλη προσφορά όλων αυτών των ανθρώπων σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και παράλληλα χαρίζουν τεράστια χαρά στα παιδιά τέτοιων οικογενειών που δυστυχώς η μοίρα δεν τους παρέχει απαραίτητα αγαθά για μια αξιοπρεπή ζωή .
Ως αιρετός στηρίζω αυτό το δίκαιο αίτημα του συλλόγου ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ. Πρέπει ο Δήμος να προσφέρει απλόχερα την στήριξη του στον συγκεκριμένο σύλλογο όπως και σε ανάλογες συλλογικότητες ενεργών συμπολιτών μας που επιτελούν φιλανθρωπικό σκοπό .
Επίσης, θέλω να τονίσω ότι εφόσον ισχύει η προφορική δέσμευση του Δημάρχου για παραχώρηση του χώρου ΚΕΠ στην περιοχή “αλώνια” Ωραιοκάστρου πρέπει να γίνει και πράξη . Διαφορετικά, θίγεται η αξιοπιστία των λόγων των αιρετών προσώπων πόσο μάλλον ενός Δημάρχου και τίθεται ως αναξιόπιστος συνομιλητής .

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ :
Άγγελος Θεμελής
Η Λαϊκή Συσπείρωση αναγνωρίζοντας τον έντιμο και πολύτιμο αγώνα του συλλόγου ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ δηλώνει συναγωνιστής στο αίτημα του για παραχώρηση γραφείου και χώρου αποθήκης για τις ανάγκες του συλλόγου.
Ανεπίτρεπτο από την διοίκηση να τους ζητήσει πίσω το γραφείο που τους είχε παραχωρήσει στο κτήριο του Παύλου Μελά για κίνηση εντυπωσιασμού.

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ :
Γιώργος Παπακωνσταντίνου

———————————-

 

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.