Με πανό διαμαρτυρίας υποδέχθηκε τον Πρωθυπουργό η Πρωτοβουλία κατά της καύσης στο ΤΙΤΑΝ,βίντεο

Με πανό διαμαρτυρίας υποδέχθηκε τον Πρωθυπουργό η Πρωτοβουλία κατά της καύσης στο ΤΙΤΑΝ

Κατά την προσέλευση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κ. Μακεδονίας, Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης “Ο Άγιος Παντελεήμονας”, απέναντι ακριβώς από το ΤΙΤΑΝ, μέλη της Πρωτοβουλίας των 126 Συλλόγων κατά της καύσης απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας,  σήκωσαν πανό διαμαρτυρίας.

Ζήτησαν την παρέμβαση του Πρωθυπουργού προκειμένου να διακοπεί κάθε προσπάθεια αδειοδότησης της τσιμεντοβιομηχανίας για καύση των επικίνδυνων για την υγεία RDF SRF.

Το σημείο διαμαρτυρίας, έξω από τη μεγαλύτερη δομή του Κέντρου Κ. Πρόνοιας Κ. Μακεδονίας που φιλοξενεί άτομα χρόνιων παθήσεων και το οποίο επισκέφτηκε ο Πρωθυπουργός, δεν ήταν καθόλου τυχαίο  αφού βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ΤΙΤΑΝ  με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την επιβάρυνση της υγείας τόσο των εργαζομένων όσο και των ασθενών.

Μάλιστα, το ψήφισμα της Πρωτοβουλίας στο οποίο συμμετέχουν έως σήμερα 126 Σύλλογοι, προσυπογράφει και η Ένωση Εργατοϋπαλληλικού Προσωπικού Θ.Χ.Π.Θ. “Άγιος Παντελεήμων”.

Πρωτοβουλία κατά της Καύσης Απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.