Μητσοτάκης: Κλειστή η νυχτερινή διασκέδαση μέχρι να έχουμε εμβόλια

Μητσοτάκης: Κλειστή η νυχτερινή διασκέδαση μέχρι να έχουμε εμβόλια

Στη συζήτηση συμμετέχει  μεταξύ άλλων ο CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά

Προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της πανδημίας, το 31ο αισίως, ετήσιο Greek Economic Summit διοργανώνει αυτές τις ημέρες το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, με κεντρικό τίτλο: «Forging ahead in challenging times», προτρέποντας δηλαδή ομιλητές και θεατές να προχωρήσουν μπροστά σε «καιρούς προκλήσεων».

Κάνοντας χρήση των νέων τεχνολογιών, στις εργασίες του -που διαρκούν από την 1η μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου- συμμετέχουν δεκάδες στελέχη οργανισμών και εταιριών, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου της χώρας, διπλωμάτες και ακαδημαϊκοί, καταθέτοντας προβληματισμούς και προτάσεις απέναντι στα μεγάλα ζητούμενα του 21ου αιώνα, όπως η ευρωπαϊκή πράσινη ατζέντα, ο ρόλος των νέων τεχνολογιών, η κυκλική οικονομία, η συμμετοχή του χρηματοπιστωτικού τομέα στην ανάπτυξη.

Ομιλητής μέσω τηλεδιάσκεψης είναι σήμερα το βράδυ και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μία συζήτηση στην οποία θα συμμετάσχουν ο CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, ο CEO της Philip Morris International Ανδρέας Καλαντζόπουλος, ο CEO της Deloitte Global Punit Renjen και ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών, Myron Brilliant, με συντονιστή τον Πρόεδρο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Νίκο Μπακατσέλο, σύνθεση που προϊδεάζει το κοινό για μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Ψηλά στην ατζέντα της αναμένεται να βρεθούν η διαχείριση της υγειονομικής κρίσης μέσω του εμβολίου, η διαμόρφωση ενός βιώσιμου και μακρόπνοου επενδυτικού περιβάλλοντος, αλλά και οι αλλαγές που επέφερε στην παγκόσμια κοινότητα και οικονομία η πανδημία, ως η μείζουσα πρόκληση των καιρών.

Πρώτο Θέμα

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.