Νέες μεγάλες νίκες για τον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία συνέχισαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους τα αγωνιστικά τμήματα των παγκορασίδων και των γυναικών του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ.
Το Σάββατο 22-2-2014 οι παγκορασίδες του συλλόγου επικράτησαν εκτός έδρας του Ποσειδώνα Μηχανιώνας με 1-3 σετ, πετυχαίνοντας έτσι την 2η τους νίκη σε 3 αγώνες. Την Κυριακή 23-2-2014 το γυναικείο τμήμα του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ πέτυχε εκτός έδρας την 15η συνεχόμενη νίκη του, απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της Ελπίδας Τούμπας (0-3 σετ) συνεχίζοντας έτσι ακάθεκτο την αήττητη πορεία του στην Β! τοπική κατηγορία της ΕΠΕΣΘ.
Συγχαρητήρια σε αθλήτριες του Συλλόγου.
Το Δ.Σ του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ συγχαίρει θερμά τις αθλήτριες του τμήματος των παγκορασίδων, ΑΜΠΕΡΙΑΔΟΥ ΜΑΓΔΑ και ΜΠΑΤΑΡΑΚΑ ΕΙΡΗΝΗ για την κλήση τους στο κλιμάκιο προεθνικών ομάδων παγκορασίδων της ΕΠΕΣΘ.
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων διακόπτονται το προσεχές Σαββατοκύριακο λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων της Αποκριάς και αρχίζουν την Τετάρτη 5-3-2015 με τον εκτός έδρας αγώνα των παγκορασίδων του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ με την πρωτοπόρο ομάδα των Καβακλιωτών στις 16.30 μ.μ στον Άγιο Αθανάσιο .

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.