Δελτίο τύπου Δ.Κ.Π.Ω. «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην εκδήλωση των 50 φορέων της Δυτικής Θεσσαλονίκης που έγινε την 26-2-2014 στο δημοτικό κτίριο «Παύλος Μελάς» του Δήμου Παύλου Μελά (Σταυρούπολη) ενάντια την εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής και στο περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελείται εκεί αλλά αφορά και όλους του κατοίκους της Κεντρικής Μακεδονίας, συμμετείχε μεταξύ άλλων και αντιπροσωπεία της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών του Δήμου Ωραιοκάστρου (Δ.Κ.Π.Ω) «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ» με τον επικεφαλής της και υποψήφιο Δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Γρηγόρη Εδιρνέλη και τα μέλη της, Ατζέμη Πασχάλη, Ζαφρατζά Μαρία, Τσιτάκη Νίκο και Καλώνη Μπάμπη.
Με την παρουσία της στο χώρο της εκδήλωσης, η «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ» Ωραιοκάστρου επιβεβαιώνει έμπρακτα την συμπαράσταση της στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων και δηλώνει πως θα βρίσκεται αποφασιστικά στο πλευρό τους μέχρι την πλήρη δικαίωση τους και την οριστική παύση των εργασιών των χρυσοθήρων της El Dorando στο δάσος των Σκουριών.
Δ.Κ.Π.Ω. «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.