κάτι νέο έρχεται στο Ωραιόκαστρο

Ο χώρος μας ετοιμάζεται στο Ωραιόκαστρο (Θεσσαλονίκη) και στην οδό Καβασίτου 24, σε 135 τετραγωνικά μέτρα που διαμορφώνονται έτσι ώστε το περιβάλλον και η πρόσβαση να είναι φιλικό προς όλους, εξάλλου αυτός είναι ο λόγος που επιλέξαμε ένα ισόγειο κατάστημα να το μετατρέψουμε σε χώρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης!

physio-kinesio new

Η δεκάχρονη κλινική εμπειρία, που αποκτήθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στον τομέα της Αποκατάστασης της μεγαλύτερης Ιδιωτικής Κλινικής της Θεσαλονίκης η δεκαπεντάχρονη (συνολικά) εμπειρία σε περιστατικά Κατ’οίκον και Ιδρύματα αλλά και η εξάμηνη συνεργασία με Ιδιωτική Κλινική για τις ανάγκες της Αποκατάστασης Λύβιων Τραυματιών Πόλεμου απο τον Εμφύλιο, μας δίνει τη δυνατότητα ν’ αναλάβουμε τα πλέον σύνθετα Ορθοπαιδικά, Νευρολογικά και ΚαρδιοΑναπνευστικά περιστατικά!

Η Ολοκληρωμένη Θεραπευτική Προσέγγιση του Ασθενή και της Οικογένειας του, πλαισιώνεται με τη συνεργασία της Ομάδας Αποκατάστασης «the REalHABILITATION team» που είμαστε εμπνευστές και μέλη . Η Ομάδα αποτελείται από Κορυφαίους Επιστήμονες στον χώρο της Αποκατάστασης και Ειδικά Εκπαιδευμένους Συνεργάτες που θα κάνουν τη Ζωή όλων μας Ευκολότερη.

Ο χώρος του kinesiotherapy.gr θα είναι ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ χώρος και η Δύναμη μας είναι η Προσέγγιση της Αποκατάστασης!

Με εκτίμηση,

Γκέλσης Ιωάννης, Φυσικοθεραπευτής
Υπεύθυνος www.kinesiotherapy.gr και
Όμαδας Αποκατάστασης “the REalHABILITATION team”

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.