Νοσοκομείο Σερρών: Ιατρικό ανακοινωθέν για το θάνατο του μαθητή – Η κατάσταση των τραυματιών μαθητών

Νοσοκομείο Σερρών: Ιατρικό ανακοινωθέν για το θάνατο του μαθητή – Η κατάσταση των τραυματιών μαθητών

«Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μη συμβατές με τη ζωή» έφερε ο 11χρονος μαθητής, ο οποίος έχασε τη ζωή του από την έκρηξη του λέβητα, σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Ως προς τους δύο τραυματίες μαθητές, ηλικίας 6 και 10 ετών, ο πρώτος φέρει ελαφρές κακώσεις, ενώ ο δεύτερος είναι σε καλή γενική κατάσταση, σύμφωνα με το νοσοκομείο.

Το ανακοινωθέν του νοσοκομείου Σερρών

«Μετά από έκρηξη που έγινε σε σχολείο της πόλης των Σερρών, προσεκομίσθησαν με το ΕΚΑΒ, στις 14:43 σήμερα, δύο (2) ανήλικα αγόρια, ηλικίας 6 και 10 ετών, με ελαφρές κακώσεις το πρώτο και σε καλή γενική κατάσταση το δεύτερο.

Έγιναν άμεσα όλες οι απαραίτητες εξετάσεις (υπέρηχος, αξονική τομογραφία κλπ) και το δεκάχρονο αγόρι επιστρέφει στην οικία του ενώ το εξάχρονο, το οποίο φέρει εμπιεστικό κάταγμα βρεγματικού οστού (ΑΡ) και μικρό ρωγμώδες κάταγμα ρινικών οστών, θα διακομισθεί προληπτικά στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΓΝΘ «Ιπποκράτειο» για περαιτέρω παρακολούθηση.

Δυστυχώς, στις 15:37 προσεκομίσθη με το ΕΚΑΒ τρίτο παιδί (άρρεν 11 ετών), το οποίο έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μη συμβατές με τη ζωή.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού».

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.