Αρχική ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Νυχτερινό «μπλακ άουτ» στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης – Πότε κλείνει το ρεύμα...

Νυχτερινό «μπλακ άουτ» στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης – Πότε κλείνει το ρεύμα προς Ανατολικά

Νυχτερινό «μπλακ άουτ» στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης – Πότε κλείνει το ρεύμα προς Ανατολικά

Σημαντικές κυκλοφοριακές αλλαγές και προσωρινούς αποκλεισμούς που αναμένεται να επηρεάσουν όσους κινούνται κατά τις νυχτερινές ώρες ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Οι ρυθμίσεις κρίνονται απαραίτητες για την ασφαλή εκτέλεση προγραμματισμένων τεχνικών εργασιών στην Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό.

Ειδικότερα, την Τρίτη 2 Ιουνίου 2026, από τις 23:00 το βράδυ έως τις 05:00 το πρωί της επομένης (Τετάρτη 3 Ιουνίου), θα εφαρμοστεί πλήρης αποκλεισμός της κυκλοφορίας στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά, στο τμήμα μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Κ5 (Παπαγεωργίου) και Κ6 (Μετεώρων).

Η διακοπή θα γίνει στο ύψος του κλάδου εξόδου προς Ευκαρπία, πλησίον του Δημοτικού Γηπέδου.

Πώς θα διεξάγεται η εκτροπή της κυκλοφορίας

Για την ομαλή μετακίνηση των οδηγών και την αποφυγή εμφραγμάτων, η Τροχαία έχει σχεδιάσει τις ακόλουθες υποχρεωτικές διαδρομές παράκαμψης:

  • Κεντρική εκτροπή: Τα οχήματα θα εξέρχονται από την Περιφερειακή Οδό μέσω της εξόδου προς Ευκαρπία. Με τη βοήθεια κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης, θα κατευθύνονται μέσω του αστικού ιστού και του κέντρου της πόλης, ενδεικτικά μέσω της Λεωφόρου Στρατού.

  • Κίνηση από τη Δυτική Περιφερειακή: Όσα οχήματα κινούνται από το κύριο ρεύμα της Δυτικής Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού με κατεύθυνση προς Ανατολικά, θα εκτρέπονται υποχρεωτικά στην έξοδο προς Σκλαβενίτη (Ευκαρπία). Στη συνέχεια, θα ακολουθούν τη διαδρομή μέσω των οδών Γιάννη Ρίτσου και Θησέως με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Στρατού.

Κλειστή ράμπα εισόδου: Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα (23:00 – 05:00), δεν θα επιτρέπεται η είσοδος οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό, στο ρεύμα προς Ανατολικά, από τη ράμπα εισόδου που βρίσκεται στο ύψος των Νοσοκομείων (Παπαγεωργίου / 424 ΓΣΝΕ).

Η Τροχαία Θεσσαλονίκης απευθύνει ισχυρή σύσταση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μειώνουν ταχύτητα, να συμμορφώνονται με την εργοταξιακή σήμανση και να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα βρίσκονται στα σημεία των εκτροπών.

vendo
oraiokastro 24 Η ενημέρωση δεν έχει ώρα